Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De allerleukste boeken

De allerleukste boeken voor jou en je kind

Elke maand tipt fabulous mama de allerleukste boeken voor jou
en je kind.

De grappigste taalfoutjes uit de klas

De allerleukste boeken Meester Mark
Weinig mensen zijn zo vindingrijk als kinderen. Want zeg nou zelf: bakjurk is toch een prima alternatief voor schort? Meester Mark van der Werf verzamelde de grappigste ‘foutjes’ die leerlingen maakten op briefjes, in schriften en werkboeken en bundelde ze in dit boek. Een heerlijke collectie ‘kinderlogica’ die iedereen een grote glimlach zal bezorgen!
€ 14,99, kijk voor meer info op kinderboeken.nl en meestermark.nl

Het leven noemen

Aisha Dutrieux
Het is 1994. Mira, enig kind uit een liefdeloos gezin, werkt als verpleegster in de thuiszorg. Ze heeft een dochter, Vera van vier jaar. Mira en Vera leiden een klein, schijnbaar symbiotisch leven, ze hebben met vrijwel niemand contact. Maar Mira lijdt aan het Münchhausen-by-proxysyndroom. Met behulp van medicijnen maakt zij Vera ziek om aandacht van haar omgeving te krijgen. Wanneer de artsen argwaan krijgen, verhuizen ze, telkens opnieuw. Jaren later, wanneer ze volwassen is, krijgt Vera een burn-out. In gesprekken met een therapeut probeert ze de puzzel van haar jeugd te maken, te praten over gebeurtenissen die haar moeder glashard ontkent. Durft Vera te vertrouwen op haar geheugen? Kan ze ontsnappen aan haar verleden? En kan ze eindelijk beginnen met léven?
€ 20,99 unieboekspectrum.nl

Pas op voor de billenbijter!

Lucas van de Meerendonk & Stefan Yamá Cab
‘HET GEBEURDE ALTIJD BIJ VOLLE MAAN, MEESTAL NET VOOR HET SLAPENGAAN. ELKE AVOND ZO ROND DE KLOK VAN ACHT UUR, KLOM ER UIT FIEPS KAST EEN WEL HEEL GEK FIGUUR. HIJ WERD HET KUSJESBEEST GENOEMD, EN ALS-IE JE LIEF VOND, WERD JE OVERAL GEZOEND.’

Wees gewaarschuwd, want het kusjesbeest is niet de énige grappige griezel in dit versjesboek! Kruip dus maar lekker weg op de bank om samen gezellig te gruwelen van de kleine monsterbaby met vlijmscherpe tandjes, de liefdevolle mampier die graag op de buurman sabbelt, de billenbijter die gek is op jouw blote billetjes en de kakbouter die gek is op… nou ja, je raadt het al!
€ 16,99 ook verkrijgbaar als e-book € 8,49, uitgeverijmoon.nl

Dit artikel bevat gesponsorde items.

 

In Fabulous Mama 7-2021 vindt je nog meer boekies. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.