Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Bugaboo introduceert de Dragonfly

Het iconische merk Bugaboo kondigt de lancering aan van hun meest baanbrekende kinderwagen tot nu toe, de Bugaboo Dragonfly. Het gepatenteerde ontwerp herdefinieert stadsgemak voor gezinnen en is het eerste in zijn soort dat compact in één stuk kan worden opgevouwen zonder de stoel of wieg te verwijderen.

Bugaboo onthult vol trots haar nieuwe, meest innovatieve kinderwagen tot nu toe, de Bugaboo Dragonfly. Met de gepatenteerde technologie kan het ontwerp compact worden opgevouwen tot een zelfstaande positie, met de stoel of wieg, dit alles met slechts één hand. De innovatie is een game-changer voor gezinnen die in de stad wonen, waar ruimte een luxe is en compact gemak, dat geen concessies doet aan comfort, een must is.

De toekomst van stadswandelingen

Gedreven door de behoeften van gezinnen, combineert de Bugaboo Dragonfly compactheid en comfortabel wandelen. Bovendien kunnen alle functies, zoals het verwijderen van de wieg en het aanpassen van het stuur, met één hand worden uitgevoerd.

Wandel comfortabel met je baby met de ruime wieg en het ingebouwde luchtige paneel. En terwijl ze groeien, kunnen ze genieten van drie optimale zitposities; volledig plat, ontspannen of volledig rechtop.

De innovatieve kenmerken van de Bugaboo Dragonfly

  • Gemak met één hand de Dragonfly is gemakkelijk met één hand compact op te vouwen.
  • Lichtgewicht (7,9 – 9,9 kg) en gemakkelijk mee te nemen dankzij de ingebouwde schouderriem
  • City+ rijervaring voor stedelijk terrein. Nauwkeurige besturing, volledige vering en hoogwaardige grotere stadswielen nog meer gemak.
  • Rechte stuurlijn verbindt de materialen voor een cleane, elegantere look. Slim en flexibel opbergsysteem met het langer stuur..
  • Een uitschuifbare UPF 50+ kap met uitklapbaar vizier voor extra bescherming. Het scherm is multifunctioneel en werkt tegen regen of zonneschijn.
  • Slim en flexibel opbergsysteem. De uitbreidbare achterzak kan worden verplaatst naar waar hij het meest nodig is: voor, achter of op het stuur.

“We willen dat de Bugaboo Dragonfly een wereld aan ervaringen voor gezinnen ontsluit, op de meest duurzame manier mogelijk.”

Gemaakt voor een betere toekomst

De Bugaboo Dragonfly is duurzaam gemaakt om tegen 2035 een energieneutrale toekomst te bereiken. Door het gebruik van bio-based materiaal heeft de kinderwagen zijn CO2-voetafdruk al met 21% verkleind. Hij is bovendien gemaakt om lang mee te gaan, met een modulair ontwerp dat reparaties indien nodig vergemakkelijkt.

De Bugaboo Dragonfly is verkrijgbaar in negen kleurstellingen, met meer dan 30 mogelijke stylingcombinaties en is nu beschikbaar voor pre-order en vanaf 7 juni 2023te koop op bugaboo.com. Prijzen zijn vanaf €799 (exclusief wieg) en €1099 (inclusief wieg).

Over Bugaboo

Bugaboo ontwerpt bekroonde kinderwagens en innovatieve opvoedingsoplossingen, en helpt gezinnen om eindeloze momenten van plezier en ontdekking te creëren. Bugaboo heeft meer dan twee decennia geleden een revolutie op het gebied van kinderwagens ontketend en blijft innoveren in hun complete productassortiment. Zoals kinderwagens, autostoeltjes, reisbedjes en accessoires. Elk product is ontworpen met het oog op supercomfort en gebruiksgemak. Dit betekent dat ouders en kinderen kunnen genieten van eindeloze momenten van ontdekking, waar ze ook naartoe gaan.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.