Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Boekies

Fabulous Mama tipt de allerleukste kinderboeken. Om voor te lezen of om als kind lekker zelf in te verdwijnen. 

De reis van het dromenkind

Een tijdloos verhaal over de liefde tussen ouder en kind en de vreugde om bij elkaar te horen. Een mooi en poëtisch geschenkboek over familie en verbondenheid, geschreven door de veelgeprezen scenarioschrijver Irena Brignull. Een klein meisje wil weten waar ze vandaan komt en waarom ze geen vader heeft. Als haar moeder het haar niet kan vertellen, besluit het meisje zelf op zoek te gaan naar het antwoord. Haar zoektocht naar de oorsprong van haar verhaal leidt haar door het bos, waar ze dieren tegenkomt die haar op weg helpen. Uiteindelijk ontdekt ze waar het echt op aan komt in een gezin. Dit sprookjesachtige prentenboek met een tijdloos verhaal is een prachtig cadeau om te delen met een speciaal iemand.

ISBN 9789060388808
Prijs: € 15,95

Het dagboek van Uiltje Emma

Maak kennis met Uiltje Emma! In haar dagboek lees je alles over haar vrolijke avonturen in Boomstad. Het dagboek van Uiltje Emma is een superleuk leesboek, geschreven als een dagboek en geïllustreerd als een stripverhaal. Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar die moeite hebben met lezen. Verkrijgbaar in 3 delen.

ISBN: 9789044753998 – Feest op school
ISBN: 9789044754001 – Een nieuw klasgenootje
ISBN: 9789044754018 – De verdwaalde pony
Prijs: €9,95

Max en Millie: Allemaal beestjes

64 korte voorleesverhaaltjes, ideaal voor het slapengaan.

Max en Millie zijn broer en zus. Ze willen graag een huisdier, maar dat lijkt geen makkelijke keuze. Wordt het een hond, een poes, een sprekende papagaai of een olifant? We gaan het hier niet verklappen. De verhaaltjes van Max en Millie zijn net lang genoeg om er nog eentje voor te lezen.

ISBN:9789059089747
Prijs: € 19.99

Pomtidom en de prins op het mottige paard

Het brutale prinsesje Pomtidom is terug! Ze krijgt Tobias de blonde op bezoek, uit het rijk van links om de hoek. Pom speelt graag de baas en laat Tobias direct weten hoe dit logeerpartijtje er precies uit gaat zien. Maar als Tobias weigert naar haar pijpen te dansen, levert dat nogal wat problemen op…

Kim van Kooten & Noëlle Smit
ISBN: 978 9 0257 7131 7
€14,99

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine dan op Instagram of op Facebook!

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.