Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Bijles saai en onpersoonlijk? Niet bij GoStudent!

GoStudent is de nieuwe go-to voor online bijles. Deze Oostenrijkse ed(ucation)-tech scale-up is sinds kort ook actief op de Nederlandse markt en helpt jouw kids aan de ideale bijlesdocent. Hoe ze dat doen? Simpel!

Via een formulier op de website geef je middels het beantwoorden van een paar vragen aan, waar jouw kind behoefte aan heeft. Vervolgens neemt het team van GoStudent telefonisch contact met jou op en duik je samen dieper in de materie: waar ligt de behoefte en naar welk niveau wil je toewerken. Maar vooral, wie is jouw zoon of dochter? Wat triggert hem of haar? Denk aan favoriete sport en hobby’s.

Minecraft & Harry Potter

Al deze informatie gaat GoStudent vervolgens gebruiken bij de zoektocht naar dé perfecte bijlesdocent. Deze zal de gedeelde informatie dan ook inzetten tijdens de bijlessen. Zo is het al eens voortgekomen dat een wiskundeleraar het spel Minecraft gebruikte voor zijn lessen en een erg ambitieuze docent Latijn, heeft de boeken van Harry Potter in het Latijns vertaald. Leuker dan dat wordt het niet, toch?!

Wherever, Whenever

Alle lessen vinden digitaal plaats, waar en wanneer het jullie uitkomt, overdag, ‘s avonds, in het weekend of wellicht vanaf jullie vakantieadres. Dat is niet alleen heel erg handig, maar in tijden van een pandemie ook wel zo veilig.

What’s App

Zodra de lessen van start gaan, wordt er door GoStudent een What’s App groepje aangemaakt, waarin één van de ouders, de student, de docent en iemand van het customer succes team in zal zitten. Een leuke en efficiënte manier om de student te motiveren en elkaar op de hoogte te houden van behaalde successen.

Je boekt jouw proefles online via gostudent.org. Bijlessen zijn al te boeken voor €16,90 per sessie.

Over GoStudent

GoStudent is een platform voor online lesgeven, de toekomst betreft bijles. Deze EdTech Unicorn werd in 2016 in Wenen opgericht door Felix Ohswald (CEO) en Gregor Müller (COO).

Momenteel is GoStudent actief in 21 landen. GoStudent biedt betaald, één-op-één, via video en op maat gemaakt onderwijs aan, aan kinderen in het basis-, secundair en hoger onderwijs in meer dan 20 vakken, met behulp van een lidmaatschapsmodel. Lessen worden geboekt via het GoStudent-platform en toegankelijk via een computer of een mobiel apparaat.

Tijdens elke bijlessessie werken studenten en docenten live samen in een virtueel klaslokaal. Geïntegreerde functies, zoals een whiteboard en de mogelijkheid om een ​​scherm te delen en samen documenten te bewerken, zijn inbegrepen. De hoeksteen van dit concept werd in 2015 gelegd door Felix Ohswald en Gregor Müller toen ze een op WhatsApp gebaseerde huiswerkchatservice voor studenten oprichtten.

Inmiddels heeft GoStudent meer dan 800 mensen in dienst en heeft het 17 internationale kantoren geopend. Maandelijks worden er meer dan 420.000 bijlessen geboekt. Op dit moment heeft GoStudent zo’n 18.000 klanten en werkt het samen met 7.000 internationale docenten. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan € 291 miljoen opgehaald. Investeerders zijn onder meer Left Lane Capital, DN Capital, Coatue en DST Global.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.