Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Baby on the Way

Baby On The Way. Van rommelzolder naar babykamer!

Baby On The Way is een miniserie die binnenkort op televisie verschijnt. We kijken mee met stellen die een baby op komst hebben, maar die om welke reden dan ook nog geen tijd hebben gevonden om de (rommel)zolder om te bouwen tot babykamer.

Op een gemiddelde dag worden er in Nederland zo’n 478 baby’s geboren. De zwangerschappen zijn soms langverwacht, soms met een moeilijk voorafgaand traject, soms een schot in de roos en soms is het een totale verrassing. Maar wat de situatie ook is, elke ouder in spe heeft dezelfde wens: een veilige, gezellige babykamer. Bovendien zien veel ouders het belang van een babykamer met voldoende daglicht en ventilatie.

In de miniserie Baby On The Way zien we liefdeskoppels die in verwachting zijn, de emoties rondom de gezinsuitbreiding, de liefde en de laatste loodjes.

Baby on the Way

We krijgen een persoonlijk kijkje in de levens van de ouders-in spe. We zien de gezinnen het puffen oefenen op ‘altijd is kortjakje ziek’, een vader-in-spe praat liefdevol over de baby in de buik die ‘je echt goed voelt schoppen’, en we zien emotionele momenten van de aanstaande moeders met ‘het leven wat in ze groeit’. Bij het ene stel was het een schot in de roos, bij de ander een moeizaam proces. De ene moeder geniet van het zwanger zijn, de ander zegt ‘zwanger zijn is niks voor mij’. Alle stellen zitten in dezelfde situatie en geven aan dat er nog wel een ‘heleboel moet gebeuren om deze zolder om te bouwen tot babykamer!’.

Het programma laat transformaties zien naar een prachtige babykamer waarbij VELUX zorgt voor de daglichtoplossing van de kamer. De kijker krijgt echter meer dan een make-over show. De serie volgt de stellen in deze bijzondere fase van hun leven, waarbij een eerste kindje of tweede kindje op komst is. In persoonlijke interviews vertellen de stellen over hoe ze de zwangerschap meemaken en hoe ze uitkijken naar de komst van de kleine. Ondertussen speelt de nesteldrang op en willen ze niets liever dan de babykamer klaar hebben. Dankzij VELUX worden alle babykamers voorzien van een prachtig dakraam, zodat er voldoende daglicht en ventilatie is.

Voor alle aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een heel bijzonder moment. Het programma brengt, naast dat je een persoonlijk kijkje in de levens van de stellen krijgt, mooi in beeld hoe de daglichtoplossingen van VELUX bijdragen aan het verwezenlijken van prachtige droomzolders. Daarna kan het inrichten beginnen. Uiteraard mag een wiegje of ledikantje, een commode en/of kledingkast niet ontbreken, maar de meeste ouders in spe genieten toch het meeste van het kiezen van de kleuren en het thema.

Van baby in de buik naar baby in de wieg en van rommelzolder naar babykamer, waarbij VELUX daglicht tot leven brengt. Dat is Baby On The Way!

Binnenkort te zien op www.babyontheway.tv

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.