Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

AnneMarie Keizer lanceert haar 'Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn'

AnneMarie Keizer lanceert haar ‘Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn’

Wij zijn verliefd! AnneMarie Keizer, getrouwd met Simon Keizer en mama van dochter Kiki, heeft samen met Meyco een baby collectielijn ontworpen. Meyco is een toonaangevende leider in babybedtextiel en verzorgingsartikelen in Nederland en Duitsland.

‘Ik houd ervan als alles bij elkaar past’

AnneMarie “Meyco en ik zijn wel een jaar bezig geweest met het ontwikkelen van mijn eigen lijn. Vanaf het allereerste begin heb ik me overal mee mogen bemoeien en heb ik voorstellen gedaan voor producten, materialen en kleuren. Er was meteen een goede klik. Ik ben altijd al creatief bezig geweest, in de giftshop die ik had met o.a. woonaccessoires en tegenwoordig ben ik heel actief op Instagram. Ik houd ervan als alles bij elkaar past; deze collectie kan je heel goed mixen & matchen. Mijn lijn omvat dan ook alles wat een baby nodig heeft: van monddoekjes, dekens en hydrofiele doeken kun je niet genoeg hebben; die kan je echt overal voor gebruiken.  Het konijntje wat er opstaat maakt het nog extra bijzonders.

AnneMarie Keizer lanceert haar 'Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn'AnneMarie Keizer lanceert haar 'Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn'

‘Het konijntje maakt mijn klassieke babylijn speciaal’

Toen ik zwanger was, wisten wij nog niet of we een jongen of een meisje zouden krijgen. We wilden al onze babyspulletjes sowieso neutraal houden. Het zilvergrijs van mijn Mrs. Keizer ‘Rabbit’ collectie zou ik toen zo gekozen hebben. En omdat Kiki echt een meisje-meisje is en dol is op alles wat roze is, past het roze-lila ook helemaal bij mij. Het is de kleur van Kiki’s favoriete knuffelkonijntje en het knuffeltje was de inspiratiebron voor de verdere ontwikkeling van deze collectie.

Alle items van mijn lijn zijn uitgevoerd in een mooie kwaliteit met een luxe uitstraling. De kleuren en ontwerpen zijn simpel en klassiek, passend bij ieders stijl. Eén van mijn favoriete items is het billendoekjesetui. Daarin kun je de vochtige doekjes mooi én praktisch meenemen; het handige klepje zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen. Dat heb ik echt gemist toen Kiki een baby was. Het is echt ideaal!

De periode dat je zwanger bent en de babytijd is heel bijzonder. Ik voel me heel vereerd dat ik daar bij andere ouders – dankzij deze babylijn – een beetje deel van mag uitmaken.”

AnneMarie Keizer lanceert haar 'Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn'AnneMarie Keizer lanceert haar 'Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn'

Bekijk hier de volledige collectie.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.