Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
7x

7x winterbeleving op haar best in Knokke-Heist

Maak je ook plannen voor een gezellige tijd met het gezin? In Knokke-Heist vind je winterbeleving op haar best, inclusief een overdekte ijspiste en knallend wintervuurwerk! De straten van Knokke-Heist baden in een gezellige sfeer en het licht van een sprookjesachtige kerstverlichting. De luxe boetieks pakken in hun schitterende etalages uit met exclusieve wintercollecties. Het feestprogramma bulkt van activiteiten. En natuurlijk zijn de kinderen koning!

7x winterbeleving op haar best in Knokke-Heist

Kom genieten van winterbeleving in Knokke-Heist. Hierbij onze tips:

7x 1. De elandentrek

Twee miljoen kerstlichtjes toveren Knokke-Heist om tot een feeërieke plek met als hoogtepunt de indrukwekkende elandenoptocht op de zeedijk: 30 lichtsculpturen tot wel zes meter hoog. Van elanden tot ijsberen, alles samen tref je 52 levensgrote dieren in de gemeente.

2. De Rudolf Sprookjeswandeling

Gezinnen worden uitgenodigd om samen op elandentrek te gaan door Knokke-Heist. Tijdens de Rudolf Sprookjeswandeling van twee kilometer door de verlichte kustgemeente ontdekken kinderen van 4 tot 10 jaar het verhaal van dit bijzondere dier.

7x 3. ​Sfeervol shoppen

Knokke-Heist is het walhalla voor jouw zoektocht naar eindejaar cadeautjes. Tijdens de kerstperiode is shoppen extra gezellig dankzij de schitterende kerstversiering overal. Kom met familie of vrienden voor een afsluitende borrel bij de gezellige Ice Bar vlakbij de zeedijk.

 

 

4. ​De overdekte ijspiste

Witte kerst of niet, jong en oud komen genieten van schaatsplezier op de overdekte ijspiste van Knokke-Heist. Tentjes met lekkere hapjes, drankjes en zelfs een kermis voor het vermaak van de jongsten zorgen voor sfeer en gezelligheid.

5. Het vuurwerkspektakel​

Knal het nieuwe jaar in met het vuurwerkspektakel op het strand van Knokke-Heist! Op dezelfde plek vindt jaarlijks in augustus ook het befaamde Internationaal Vuurwerkfestival plaats. Kleed je warm en kom kijken op woensdag 4 en vrijdag 6 januari om half zeven ’s avonds aan de zeedijk ter hoogte van de Meerlaan.

6. Winter in het Zwin

Beleef de unieke natuur in het natuurpark Het Zwin ook eens tijdens de winter! Kinderen kunnen genieten van een mooi winterverhaal of knutselen in het kijkcentrum. De winterwandeling kan je best afsluiten met een hartverwarmend drankje.

Meer info via mykh.be/winterbeleving

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.