Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5x de leukste

5x de leukste tv-series voor kinderen

5x de leukste tv series voor kinderen. Als je kinderen even tv mogen kijken, wil je natuurlijk wel dat ze een goede serie kijken. Wij zetten onze 5 favoriete kinderseries van dit moment voor je op een rij. Zo weet je zeker dat de tv-tijd goed besteed wordt. En deze programma’s zijn zó leuk, dat je gegarandeerd zelf ook meekijkt.

5x de leukste tv-series voor kinderen…

Sien van Sellingen

Sien van Sellingen woont samen met haar broers, zusje en haar ouders op het platteland, in een boerderij met veel dieren. Ze is lief, stoer en eigenwijs en beleeft allerlei avonturen; ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.

Vanaf 3 jaar

Masha en de beer

De levenslustige kleine Masha woont vlak bij het bos. Daar beleeft ze geweldige avonturen met haar beste vriend, een beer die vroeger bij het circus zat.

Vanaf 2 jaar

Juf Roos

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Ze krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen. De afleveringen zijn vrolijk, vindingrijk en Juf Roos kan ook nog eens prachtig zingen. Gijs is grappig en kan soms een beetje onhandig zijn. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven Juf Roos en Gijs in iedere aflevering een nieuw avontuur.

Vanaf 2 jaar

Nijntje

Nijntje is wereldwijd het meest bekend en het meest populair van de figuren uit de boeken van Dick Bruna. Hij heeft over haar ook de meeste boeken gemaakt (meer dan 30). Ze spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een warm en prettig gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in nijntje en in haar avonturen. Ze is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuwe ervaringen.

Vanaf 2 jaar

Buurman & Buurman

Buurman & Buurman zijn twee vrolijke, optimistische mannen. In de gelijknamige serie lopen de twee olijkerds tegen allerlei problemen aan, die ze vaak zelf hebben veroorzaakt. Die proberen ze vervolgens op te lossen met mogelijke en onmogelijke gereedschappen, wat vaak tot nog grotere problemen leidt. Uiteindelijk slagen de twee buurmannen er toch weer in de zaken op een verbazingwekkende en verrassende manier op te lossen, waarna ze het welbekende ‘A je to’ roepen.

Vanaf 3 jaar

https://youtu.be/S-shR9Cvfjc

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.