Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

*GESLOTEN* Win een weekend of midweek weg in een 6-persoons (kids)woning

Win een weekend of midweek weg in een 6-persoons (kids)woning.  Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is een gloednieuw en luxueus resort aan de Zeeuwse kust. Dit kindvriendelijke vakantiepark bevindt zich op 1.200 meter van één van de schoonste stranden van Nederland. Ook kun je gebruikmaken van vele faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad of de Mio Kids Club. Perfect voor het hele gezin!

 

Win een gratis weekend of midweek weg* in een 6-persoons (Kids)woning. De vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn van alle gemakken voorzien zodat je volop kunt genieten van een ontspannen verblijf. Van een vakantiewoning speciaal voor het hele gezin tot een accommodatie voor een verblijf samen met je trouwe viervoeter.

Win een weekend of midweek weg in een 6-persoons (kids)woning

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is een gloednieuw en luxueus resort aan de Zeeuwse kust. Dit kindvriendelijke vakantiepark bevindt zich op 1.200 meter van één van de schoonste stranden van Nederland. Ook kun je gebruikmaken van vele faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad of de Mio Kids Club. Perfect voor het hele gezin!

Wil jij een gratis weekend of midweek weg* winnen in een 6-persoons (Kids)woning? Vul dan het onderstaande formulier in! De vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn van alle gemakken voorzien zodat je volop kunt genieten van een ontspannen verblijf. Van een vakantiewoning speciaal voor het hele gezin tot een accommodatie voor een verblijf samen met je trouwe viervoeter.

 

* Geldig voor een verblijf in de periode van 1 oktober tot en met 23 december 2023.

* Geldig voor een verblijf in de periode van 1 oktober tot en met 23 december 2023.

Meedoen kan tot 17 november 2023.

Volg @dormioresortnieuwvlietbad op Instagram voor meer informatie.

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.