Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Hydraluxe

Win 4x Hydraluxe Volumising Ovale Föhnborstel t.w.v. €52,99 *GESLOTEN*

Remington is een toonaangevend merk in haarverzorging, trimmen, scheren en vrouwelijke ontharing. Innovatie en design hebben altijd hoog in het vaandel gestaan, zo was Remington de uitvinder van het elektrische scheerapparaat en de ladyshave. Ze ontwikkelen stylingtools die gericht zijn op het gezond houden van je haar én maakt het je graag zo makkelijk mogelijk om jouw look te maken!

4x Hydraluxe Volumising Ovale Föhnborstel t.w.v. €52,99

Soms heb je van die dagen dat je wel wat extra volume in je haar kunt gebruiken. Daar heeft Remington een hele gemakkelijke tool voor ontwikkeld. Zonder veel tijd kwijt te raken op een drukke ochtend, kun je heel efficiënt je haar tegelijkertijd drogen en stylen met de Hydraluxe ovale föhnborstel. Dankzij zijn ovale vorm kun je nog makkelijk bij de haaraanzet komen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over haarbeschadiging, deze tool kan op een lagere gezonde temperatuur stylen, voor gezond uitziende lokken.

Hydraluxe

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.