Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Week

Week op, week af

In iedere editie van Fabulous Mama staat Fabulous Mama wonen, wij zochten de leukste items voor in huis voor je uit!

Fijne Week op, week af

Op deze kalender plan je je afspraken, to-do lijst en reminders overzichtelijk in.
Dat scheelt een boel stress. Iedere spread heeft een overzicht voor al je afspraken en to do’s. Iedere week een nieuwe start!
€ 21,99 Tinne + Mia

Plaatje

Wat een beauty van een lamp: de kleur, de materialen, de vormen… Staat in elk hoekje van je huis prachtig. Tafellamp Clive van Wehkamp Home heeft een glazen lampenvoet en een velvet lampenkap.
€ 69,99 Wehkamp

Iconisch

Een beeldje en een kandelaar ineen. Dat levert alleen wel keuzestress op, want welke kleur kaars zet je erin? De half bubbles kandelaar van present time is gemaakt van polyresin: een samengestelde grondstof van gemalen steen. Hierdoor ontstaat een materiaal dat zorgt voor een aardse look en voeg je in een handomdraai een natuurlijke touch toe aan je interieur!
€ 23,05 PT

Garbage

Da’s leuk, een prullenbak van gerecycled papier en karton. Nu aan jou de taak om er alleen in te doen wat echt niet gerecycled kan worden. De pulp per bin van Ferm Living is duurzaam gemaakt van 100% papierpulp, lichtgewicht en ongebleekt. Dit geeft de box een prachtige natuurlijke uitstraling. Elke bin heeft zijn eigen deksel, waardoor stapelen mogelijk is. De pulp paper bin is in eerste instantie bedoeld voor papieren afval, waardoor afvalscheiding extra leuk wordt. Maar natuurlijk zijn deze ronde bakken ook prachtig voor het opbergen van stalen, rollen inpakpapier of kindernuffels of speelgoed.
€ 45 Ferm Living

 

Wil je meer toffe woon items zien? Deze vind je in Fabulous Mama 2-2022. Je bestelt hem hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.