Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Voorwoord van Flory: Afscheid

Jaren heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt aan dit mooie magazine. Mooie vriendschappen gesloten, veel geleerd en mijzelf kunnen ontwikkelen. Toch komt er aan dit tijdperk een einde want ik ga Fabulous mama met pijn in mijn hart verlaten…

Ze zeggen wel eens er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Mijn tijd om te gaan is gekomen, Charlotte is inmiddels 19 en leeft haar eigen leventje, eet soms nog mee maar is vooral bezig om zich te ontwikkelen tot jonge vrouw. Deze dame heeft echt geen bonusmama meer nodig, ik ben zo trots op haar.

flory huisman

Maud zit inmiddels in groep 7 en vraagt sinds kort of ze met make-up op naar school mag en over haar kleding mag ik al helemaal niet meer mee beslissen. Jynthe heeft twee grote zussen waar ze veel meer van aanneemt dan dat ze van mij zou doen en dan kom je tot de realisatie dat je echt de kleine kinderen periode aan het ontgroeien bent.

Voor mijn gevoel sluit mijn thuissituatie niet meer aan op het werk wat ik doe, daarom is het tijd voor mij om m’n vleugels te spreiden. Pijn doet het wel, ik hou van dit magazine. Maar houden van betekend ook loslaten en dat is precies wat ik ga doen.

Fabulous mama verdiend een jonge frisse moeder als hoofdredacteur, eentje die precies weet wat er speelt bij onze lezers. Ik weet zeker dat een frisse wind het magazine nog leuker maakt dan ik het nu al vind.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen dat er aan mij gegeven is, jullie zijn de allerleukste doelgroep om voor- èn mee te werken. 

Liefs Flory

 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.