Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

mommy fitness met je kind

Mommy fitness met je kind

Druk ben je als moeder genoeg, maar dan ook nog puf hebben voor een uurtje sportschool? Combineer die beweging met je kind! Van dansen tot yoga en van alles daartussenin, hier zijn zeven geweldige manieren waarmee jullie samen vrolijk fit blijven.

Mommy fitness met je kind

1. Dansen met je mini-me

Miley Cyrus, Harry Styles, funky music, het beste uit de jaren 60, 70, 80… zet je favo Spotify dancelist aan en dance like nobody is watching terwijl je kind je enthousiast volgt. Het mooie van dansen? Het is een geweldige cardio-work-out en een mentale oppepper ineen. Door op het ritme van de muziek  te bewegen, verminder je stress en komen er endorfines vrij, waardoor je je gelukkiger en energieker voelt.

En je tiny dancer? Dat straalt van plezier en leert zijn expressieve kant uiten terwijl het wordt meegenomen door de melodie. En dan is het ook nog eens goed voor zijn coördinatie en motorische vaardigheden. I’d walk through fire for you, just let me adore you.

2. Mommy & me yoga

Yoga met je kind, echt, hoe zen wil je het hebben? Net als met dansen zit je ook met yoga lekkerder in je vel, letterlijk en figuurlijk. De houdingen en ademhalingsoefeningen maken je fysiek en mentaal flexibel en sterker, laten spanning wegvloeien en creëren innerlijke rust. Laat je kind spelenderwijs meedoen en jou imiteren. Samen bewegen is supergezellig en verdiept jullie band.

Je kunt op YouTube practices vinden voor moeder en kind, zoek op ‘Mommy & me yoga’. Of kijk of er een klasje voor jullie in de buurt te vinden is.

Het volledige artikel lezen? Dat kan in Fabulous Mama editie 5-2023, deze bestel je hier.

Lees ook: Taboemoeder: Ik ben de vrouw met wie hij vreemdgaat

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.