Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
@meesterjesper

@meesterjesper, mama meets

Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Maak nader kennis met meester Jesper, vader van Mijs en Nim. Hij is leraar van basisschool De Wegwijzer in Winssen en bekend van zijn goed bekeken uitlegfilmpjes op TikTok. Jesper heeft op TikTok 520.000 volgers en tikt op Instagram bijna de 70.000 volgers aan.

@meesterjesper, mama meets

Had je ooit verwacht dat jouw TikTok filmpjes zo een groot succes zouden worden?

“Het onderwijs heeft vaak een stoffig imago. Mede daardoor is er een groot lerarentekort en vooral een tekort aan mannen in het onderwijs. Een van mijn redenen om met TikTok te starten was om te laten zien hoe leuk het onderwijs is. Ik had wel verwacht dat mensen mijn filmpjes leuk zouden vinden, maar dat het zo’n enorm succes zou worden had ik nooit durven dromen.”

Kun je het nog combineren met je werk als leraar?

“De combinatie wordt inderdaad steeds lastiger. Ik sta nu nog vier dagen voor de klas en vanaf volgend schooljaar drie…”

Naast de filmpjes op TikTok heb je ook nog de grootste particuliere playlist op Spotify van Nederland…

“Klopt! Ik hou echt van muziek, die draai ik altijd en overal. Mijn playlist Monthly Hits wordt door ruim 160.000 mensen gevolgd. En elk jaar probeer ik een artiest in de klas te regelen. Zo zijn Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam en Sunnery James & Ryan Marciano al geweest.”

Wat voor vader ben je?

“Dit antwoord heb ik natuurlijk even met Eva overlegd! Ik ben een geduldige, energieke, enthousiaste, lieve en best wel erg bezorgde vader. Ik ben altijd in voor een grapje, maar ’s ochtends moeten Nim en Mijs mij even laten, want ik ben geen ochtendmens…”

 

Je leest meer over Meester Jesper in Fabulous Mama 4-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.