Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

kanker kjeld

Kjelds geluksijsjes tegen kinderkanker

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Als dat je als moeder overkomt, dan kan je wereld in één keer behoorlijk op z’n kop staan. De onzekerheid, doktersbezoeken, ziekenhuisopnames en chemo’s zullen wekelijkse kost zijn, met allerlei nare emoties die erbij komen kijken. Kjeld (3 jaar) heeft een hersentumor en gaat hiermee naar het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie in Utrecht.
Tekst: Fela de Wit / Beeld: aangeleverd

Kjelds geluksijsjes tegen kinderkanker

Kjeld is een vrolijk en creatief kereltje van drie jaar. En hij is een ijsjesmonster. Zomer of winter, bij het ontbijt of het diner; ijsjes horen erbij! Vind Kjeld. Na zijn diagnose, anderhalf jaar geleden,

hebben zijn ouders gezegd: “Met elke dag een ijsje gaat Kjeld gewoon 100 jaar worden!” Dat staat nog steeds als een huis. Kan ook niet anders, want ijsjes brengen geluk, toch?

Eigenlijk zou Kjeld helemaal geen hersentumor mogen hebben, hij is nog zó klein. Gelukkig groeit de tumor vooralsnog niet door, maar ze lopen onder controle bij het Prinses Máxima centrum in Utrecht. Een ziekenhuis waar je hoopt nooit te hoeven komen, maar waar kindjes met kanker wel echt op de allerbeste plek zijn.

Iets terug doen

De ouders van Kjeld willen iets terug doen voor dit fantastische centrum. Zij hopen dit jaar om met Kjelds geluksijsjes een mooi bedrag op de halen. Ze roepen iedereen op om hen te helpen met een donatie.

Doneren is al mogelijk vanaf € 1,-. Ieder kind telt, iedere donatie telt. En die geluksijsjes dan??
Als je minimaal € 25,- doneert, dan stuurt Kjeld je een geluksijsje toe. Bij een donatie van € 50,- of meer krijg je een geluksijsje op een voetstuk, en bij een donatie van € 100,- krijg je een geluk bij een ongeluksijsje in een lijstje. Bij een donatie van € 250,- of meer krijg je geluk bij een ongeluksijsje in een lijstje XXL. Het geluksijsje komt dan dankzij een sponsor zonder verzendkosten naar je toe. Hoe mooi is dat?!

Vergeet niet om je adresgegevens te  met de ouders van Kjeld via een privébericht op Instagram: @geluksijsjes

Doneren kan hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.