Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

new born fit mama

In no time weer een Fitte Moeder met Newborn Fit Mama

Newborn Fit Mama staat klaar voor iedere moeder die, net of een lange tijd na een zwangerschap, hulp kan gebruiken om weer fit te worden. Met hun gloednieuwe app kun je makkelijk sporten vanuit huis, jouw gewichtsdoelen behalen en een gezonde levensstijl combineren met het moederschap.
Tekst: Fela de Wit | Beeld: Newborn Fit Mama

Als (kersverse) moeder is wat extra energie mooi meegenomen. De programma’s van Newborn Fit Mama zijn er stuk voor stuk op gericht om het moederschap te combineren met sporten vanuit huis, waardoor je jezelf snel veel fitter zal voelen. Ook zorgen de programma’s voor een betere balans in je voeding, met als bijkomend voordeel dat je meteen aan je shape werkt. Yes, mommy!

Beginnen is altijd een dingetje. Geen zin, te moe, die leuke serie komt op tv: kortom, er is altijd wel een reden te bedenken om niet te sporten. De vernieuwde app van Newborn Fit Mama helpt je door die beginnersstruggles heen.

Dankzij de NBFM App heb je altijd je plan op zak en kan je met enkele klikken je lifestyle monitoren en verbeteren. Alle tools zijn zo ingericht en ontwikkeld, zodat je het makkelijk kan toepassen in je drukke leven als moeder.

Ga aan de slag zonder streng dieet dat nauwelijks uit te houden is en voorkom dat je verstrikt raakt in een extreem zwaar sportplan. De programma’s van Newborn Fit Mama zijn erop gericht je een blijvend resultaat te geven. Bye bye jojo-effect!

Workout streaming platform

Newborn Fit Mama heeft alle tools in één app om je lifestyledoelen te realiseren. Er zijn verschillende programma’s waaraan je kunt deelnemen, bijvoorbeeld de 21 dagen Bikini BBB challenge.

De nieuwe app van Newborn Fit Mama maakt het mogelijk om eenvoudig op je mobiel de workouts te volgen. Ook kan je met één klik op de knop Chromecasten naar de TV. Of je nu thuis bent of op de camping, het enige dat je nodig hebt is een volle accu. De workouts zijn kort en effectief, en je kunt ze op je eigen manier volgen, waar en wanneer je maar wil.

Skip de chips

Knagen aan een stengel bleekselderij hoef je niet te doen. Met een paar wijzigingen in je levensstijl maak je al een groot verschil. Het is dus geen streng dieet, maar een nieuwe manier van eten en bewegen. Newborn Fit Mama heeft een receptendatabase van meer dan 300 recepten op maat. Je hoeft niet apart voor jezelf te koken, want de recepten zijn erop ontwikkeld dat je partner en de kids ook mee kunnen eten.

Het is een gevarieerd en uitgebalanceerd menu, aangepast op jouw nieuwe levensstijl, dat past binnen je programma.

Je voortgang

Natuurlijk kun je op je weegschaal gaan staan en enkel je gewicht in de gaten houden. Maar de app van Newborn Fit Mama geeft je meer details. Track bijvoorbeeld eenvoudig je doelstellingen en creëer inzage in je lifestyle. Zo wordt het nog makkelijker om jouw gedrag en daarmee jouw resultaten aan te passen.

In de volledig nieuwe community kun je met vriendinnen en medemama’s in kleine groepen het beste uit elkaar naar boven halen.

Bikini BBB Challenge met korting

Speciaal voor de lezers van Fabulous Mama heeft Newborn Fit Mama een 70% EarlyBird-korting voor de nieuwe app in combinatie met de gloednieuwe challenge: de 21 dagen Bikini BBB Challenge

Met de Bikini BBB Challenge krijg je strakkere benen, billen en buikspieren binnen 21 dagen. Hiermee verbeter je in no time je conditie en voel je je energieker dan ooit tevoren. Met het receptenplan geef je je lichaam de juiste voedingstoffen om 100% resultaat te boeken. Zo heb je meer zelfvertrouwen en straal je van binnenuit!

Klik hier om deel te nemen!
Deze aanbieding is geldig tot en met 2 juni 2024.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.