Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Gezocht

GEZOCHT: Mama’s die een eigen kinderkledinglijn willen ontwerpen!

Hoe te gek zou het zijn om je eigen collectie te ontwerpen die geïnspireerd is op jouw leven en op je kindje? TNC zoekt mama’s die heel graag hun eigen kinderkledinglijn willen ontwerpen!

The New Chapter

De kleding van The New Chapter kun je herkennen aan de unieke prints, mooie kleuren en prachtige materialen.

The New Chapter verzamelt unieke verhalen van inspirerende ouders en vertaalt deze naar handgeschilderde prints. Iedere print is uniek in haar soort en staat symbool voor het typerende verhaal van een gezin waar andere ouders zich goed in kunnen herkennen. Deze prints schitteren weer in onze collecties, oftewel chapters, bestaande uit verschillende kledingstukken. Hoewel iedere chapter één specifiek verhaal vertelt, hebben al onze collecties iets met elkaar gemeen. De verfijnde kleuren, Nordic touch en eigentijdse uitstraling maken dat de kleertjes geschikt zijn voor álle kinderen van 0 tot 4 jaar.

Eigen kinderkledinglijn ontwerpen

Hoe zou jij het vinden als je een collectie zou mogen ontwerpen die geïnspireerd is op jouw leven en op je kindje? Acht keer per jaar komt er een New Chapter. Altijd in samenwerking met gezinnen door heel Nederland. Families die hun unieke en inspirerende verhaal willen delen en die hun eigen uitgesproken stijl hebben. Op basis van jouw verhaal en creativiteit wordt er een handgeschilderde print ontworpen, die de basis van de collectie zal vormen.

Samen met The New Chapter zal je de nieuwe collectie ontwerpen. Van het prille begin, totdat het in de winkels ligt. Dit te gekke proces wordt gedeeld via social media en er zal jou gevraagd worden om hetzelfde te doen. Het is dus van belang dat je actief bent op social media en het leuk vindt om je leven te delen met je volgers.

Gezocht

Mama’s gezocht!

Is het altijd al jouw grote droom geweest om een eigen kinderkledinglijn te ontwerpen? Wacht dan niet langer en geef je op bij The New Chapter! Zij kunnen niet wachten om jouw verhaal te horen. Wie weet hangt dan binnenkort wel jouw eigen ontworpen collectie in de winkels. Hoe te gek is dat!

Geef je hier op!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TNC

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.