Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Nieuw

Een nieuw avontuur

Serena van Mil (37) is gezinscoach, columnist en oprichtster van het platform ‘van Single tot Bonusmama’. Ze is Bonusmama en Mama van Dymar (13) en Charlie-Fay (4), samen met haar verloofde leven zij als samengesteld gezin in Amsterdam Oud-West.

Een nieuw avontuur

Al een aantal jaren hebben we het erover. Hoe zou het zijn? Past het in ons samengestelde gezin? Wat zou het betekenen voor de kinderen? Wanneer is het juiste moment? Zijn we niet te oud? Corona heeft voor flink wat uitstel gezorgd, want we waren samen niet op de juiste plek. Niet in een rustig vaarwater en niet in een goede lichamelijke conditie. Er was dus werk aan de winkel. We wilden eerst maar eens stap voor stap bouwen aan stabiliteit.

Ik ben aan de slag gegaan met een personal trainer om mijn lichamelijke conditie weer op te bouwen. Van al dat thuiswerken en achter de computer zitten waren de spieren ver te zoeken en twee keer corona deed niet veel goeds voor mijn uithoudingsvermogen. We hebben ook geïnvesteerd in onze relatie, financiën en hebben opnieuw de balans gevonden in ons samengestelde gezin en de omgang met elkaar.

Het nieuwe jaar was gestart en we wisten het zeker: nu zijn we klaar voor een nieuw avontuur met ons samengestelde gezin. Meteen in januari was het zover: ik was zwanger! We voelden ons zo gezegend. Helaas mocht het niet zo zijn en kreeg ik na zes weken een miskraam. Achteraf gezien voelde alles aan de zwangerschap anders dan bij de eerste. Dat kan, dacht ik…

 

Lees de column van Serena ook in de nieuwste Fabulous Mama editie 4-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.