Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

dagje weg

Dagje weg

Onze top 4 uitjes met het gezin:

Leuk kasteel

Rennen door het doolhof, hertjes kijken en picknicken in het gras. Of samen een speurtocht doen door alle bijzondere kamers. Een kasteel hoeft niet saai te zijn voor de kids! Kasteel de Haar, vlakbij Utrecht, is sprookjesachtig mooi en heeft altijd iets leuk te doen voor kinderen. Een onvergetelijk dagje uit!
Ga naar www.kasteeldehaar.nl

Voor jong en oud!

Bij Tuincentrum Leurs vind je een enorm assortiment aan bloemen, planten, woonaccessoires, tuin- en dierbenodigdheden, tuinmeubelen en meer. Dankzij de mooie presentaties, diverse horecagelegenheden en het (gratis) indoor speelparadijs is deze winkel een waar dagje uit voor jong en oud.
Voor meer info ga je naar Leurs.nl

Heerlijke high tea

Geniet samen met je kind van een heerlijke High Tea in Garderen! Verwen jezelf met een assortiment aan smakelijke hapjes, van scones tot sandwiches, terwijl de kinderen zich vermaken met versnaperingen speciaal voor hen. Een middag vol lekkernijen en gesprekken, perfect om de band tussen moeders en kinderen te versterken.
Check lunchroomderozentuin.nl

Samen ontdekken

Een verrassend leuk dagje weg? Kom dan naar Miniworld Rotterdam! Ontdek een wereld vol met de leukste, piepkleine details en inwoners! Van superman tot surfende koeien…! Let op: elke 24 minuten valt de nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donkere landschap. Voor een reusachtige beleving in een miniwereld!
Ga naar miniworldrotterdam.nl

Lees ook: Lente Favorieten

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.