Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Boekies!

In elke editie van Fabulous Mama staat de rubriek Boekies! Hierin tippen wij de allerleukste boeken voor jou en je kind. 

 

Met Nijntje naar de dierentuin van Dick Bruna

In dit kartonboek met lekker zachte stofjes zijn heel veel dieren te ontdekken. Nijntje gaat naar de dierentuin en ziet een ijsbeer, apen en papegaaien. Weet jij welk dier een bult op zijn rug heeft? En wie loopt er heel langzaam? Dankzij de vilten voelelementen zijn alle dieren heerlijk aaibaar. 

Prijs: € 14,95
Website: dewinkelvannijntje.nl 

 

 

 

mijn buurvrouw is een ninja

Mijn buurvrouw is een Ninja

Wanneer Alif niet kan slapen, ziet ze haar buurvrouw midden in de nacht door de straat sluipen in een donker gewaad. Ze wil meteen op onderzoek uit, maar haar vrienden denken dat ze het gewoon heeft gedroomd. Voor Alif is het echter overduidelijk: haar buurvrouw is een ninja!

Schrijver: Najiba Abdellaoui
Illustrator: Kris Lauwen
Prijs: 16,99

 

 

abel en lot gaan verhuizen

Abel en Lot gaan verhuizen

Abel en Lot gaan verhuizen. Maar alleen met mama, papa woont straks in een ander huis. Best spannend allemaal! Ze kennen in hun nieuwe straat nog helemaal geen andere kinderen en overal worden nog meer nieuwe huizen gebouwd. Het lijkt wel een grote zandbak… Er rijdt daar ook een hele mooie grote graafmachine. En als ze vrienden worden met de bestuurder daarvan, moet het wel één groot feest worden!

Scrhijver: Ruby Coene

Prijs: € 19.99 | www. Uitgeverijmoon.nl

 

duinroos

 

Duinroos

In de ultieme cosy romance Duinroos van Hilde Veeren gaat reisjournalist Molly naar Somerset om op de cottage van haar tante te passen. Hier ontmoet ze de woestaantrekkelijke Atlas en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Heeft ze eindelijk écht geluk of is ook in Somerset niets wat het lijkt?

Schrijver: Hilde Veeren

Prijs: €20,99

 

 

niks nieuws

Niks nieuws
Maar toch zal het je verrassen

Duurzamere keuzes maken is echt niet geitenwollensokkerig. Het is juist hartstikke leuk en zinvol om te doen en je kunt nog steeds evenveel avonturen beleven en lekker leven. Wat Saskia van thegreenlist.nl in dit boek vertelt, is allemaal niks nieuws. Maar toch zal het je verrassen!

Schrijver: Saskia Sampimon-Versneij

Prijs: € 34,95, thegreenlist.nl/winkel

 

 

ongelimiteerd Leven

Ongelimiteerd Leven

Ben jij klaar om eindelijk het leven te leiden waar je stiekem altijd al van droomde? Steffy Roos du Maine heeft de oplossing: de Ongelimiteerd Leven Formule. Haar nieuwe app, kaartendeck en boek zijn nu beschikbaar om jou te helpen bij het creëren van jouw droomleven.

Schrijver: Steffy Roos Du Maine

Prijs: € 21,99 via Bol.com

 

 

 

In Fabulous Mama 5-2023 vind je nog meer updates die je niet mag missen! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.