Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Kyra

9 vragen aan… @kyraelgersma

Maak nader kennis met Kyra (23), moeder van een peuter (2) en onlangs bevallen van haar tweede. Kyra deelt op haar site A Little Bit Pregnant van alles over onvruchtbaarheid, bespreekt taboes rondom ouderschap, en toont haar heerlijke, chaotische leven. Ze heeft ruim 12.000 volgers op Instagram.

9 vragen aan… @kyraelgersma

1.Als jonge mama ben ik…

“Heel blij dat wij vroeg achter mijn onvruchtbaarheid kwamen en toch jong ouders hebben kunnen worden. Nu voel ik mij lichamelijk helaas niet zo jong als ik ben, met onder meer blijvende bekkeninstabiliteit. Maar ik denk dat dat goed gaat komen en wij hier onze weg wel in vinden. Het idee dat mijn man en ik nog steeds jong zijn als onze kinderen straks volwassen zijn, vind ik zo tof! Ik zie ons al genieten op cruiseschepen, met twee volwassen dochters thuis die zich prima zelf kunnen vermaken!”

2.Dat zwanger worden niet vanzelfsprekend is, daar kun jij over meepraten…

“Helaas wel. Dit nieuws verwacht je totaal niet op je twintigste. Toen wij ons huis gekocht en ingericht hadden, besloten we na een paar maanden de pil weg te doen. We waren ons bewust van het hele ontpillen, wat soms wel maanden tot jaren kan duren. Het leek ons een fijn idee om mijn lichaam vast rust te geven. Zo’n acht maanden later was ik echter nog steeds niet zwanger of überhaupt ongesteld geweest. Mijn onderbuikgevoel zei dat er iets niet klopte, en ik stapte naar de huisarts. Het was al snel duidelijk dat er inderdaad iets niet pluis was, en we werden verwezen naar het fertiliteitscentrum…

 

Je leest meer over Kyra in de nieuwste Fabulous Mama 3-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.