Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Vier

Vier de lente met ijs

Er gaat niets boven je eerste ijsje aan het begin van de lente. Het seizoen van gezellig tafelen, entertainment in de buitenlucht en ijs. 

Wie wil er ijs?

Iedereen toch zeker! En het wordt nog leuker, want deze lekkernij kun je met de ijsmachine van Cuisinart zelf maken. Wat je dieetwensen of smaken ook zijn. Elke portie is klaar in slechts 40 minuten, dus heb je wat vriendjes van je kinderen te spelen, dan kun je de pret met lekker ijs behoorlijk verhogen. De Cuisinart ijsmachine wordt geleverd met twee speciale mengspatels om je bevroren toetje de perfecte textuur te geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Jouw smaak, jouw ingrediënten, jouw keuze. Of je nu vers fruit, glutenvrije ingrediënten of veganistische melkalternatieven gebruikt. Het mooie van zelfgemaakt ijs, is dat het helemaal naar je eigen smaak is. De snelle functionaliteit van de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional zorgt ervoor dat je op elk moment een koude traktatie klaar kunt maken. En dat terwijl de zon schijnt! Het is namelijk niet nodig om de kom vooraf in te vriezen. Bereid keer op keer nieuwe porties van je favoriete ijs!

Vier
Adviesprijs €349,90

Genieten van je dessert

De roomijsspatel geeft een lichtere textuur en de spatel voor Italiaans ijs maakt het ijs dichter dan normaal ijs. Maar wel met een zijdezachte textuur. Je kunt meteen van je dessert genieten als je de voorkeur hebt voor een zachte textuur. Of je kunt het naar de vriezer verplaatsen, om er op een later moment met een stevigere consistentie van te genieten.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Cuisinart.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.