Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Kookplezier

Kookplezier in de dagelijkse routine *GESLOTEN*

De feestdagen liggen achter ons, de scholen zijn weer open en de winter strekt zich voorlopig nog voor ons uit. Een tijd waarin het altijd even zoeken is naar kookplezier in de dagelijkse routine. 

Kookplezier in de dagelijkse routine

Met gekmakend lekkere én gezonde recepten komt ‘Insane’, het nieuwste kookboek van Vanja van der Leeden, daarbij als geroepen. Voor iedereen die niet kan wachten tot het kookboek in huis is, maakt Vanja samen met Crisp twee recepten uit ‘Insane’ openbaar. En dat niet alleen: daarbij ontwikkelde ze nog vier exclusieve recepten voor de supermarkt-app.

Vanja van der Leeden

Al is ze bekend geworden met haar kookboek ‘Indorock’, bij Vanja thuis staat heus niet elke dag uitgebreid Indisch op tafel. Ook een echte chef moet op de kleintjes letten, en zoekt daarin gemak. Onder toeziend oog van haar twee jonge fijnproevers ontwikkelde ze voor Crisp recepten die een feest zijn voor het hele gezin.

Volgens Vanja vraagt de start van het nieuwe jaar om voedzame en lekkere gerechten die deze grauwe maanden een beetje kleur geven. “Voor kinderen zorg ik voor kleur op het bord, en werk ik met ingrediënten die zij lekker vinden, zoals kippenpootjes met zoetige ketjap”, vertelt ze. “Daarnaast werk ik het liefst met verse seizoensproducten en ingrediënten van goede kwaliteit. Want hoe beter de producten, hoe minder ik eraan hoef te doen als kok. Scheelt mij weer tijd”. Alle benodigde ingrediënten die de recepten zo lekker maken zijn via Crisp verkrijgbaar.

Kookplezier

Zes recepten

Vanja maakte zes recepten die nét even anders zijn, maar wel even makkelijk. Vier die doordeweeks zo op tafel staan, en twee uit haar nieuwe kookboek ‘Insane’. Daarmee wordt het lekker uitpakken in het weekend.

Hieronder kun je de zes recepten van Vanja vinden:

  • Flammkuchen met groenten, ei en salsa verde
  • Pappardelle met groene kool en gestoofde lamsschenkel
  • Ketjapkip met romige pindasaus en sperzieboontjes
  • Ovenpasta met aubergine, tomaat en ricotta
  • Daging Roedjak (recept uit Vanja’s nieuwe boek ‘Insane’)
  • Pompoenpasta met cavolo nero en salie-kruim (recept uit Vanja’s nieuwe boek ‘Insane’)

De recepturen van Vanja zijn sinds zaterdag 15 januari te vinden in de recepten-feature in de Crisp app bij Hits voor kids en Verrassende pasta.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Crisp

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.