Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De lekkerste snack khusi

Het lekkerste tussendoortje voor jou en je kind

Ken jij mango lassi al? Dit is een yoghurtdrankje dat ze voornamelijk in Azië drinken uit een plastic zakje. Hoewel je het drankje in Nederland in Indiase restaurants kunt vinden, is er nu nog beter nieuws. Khushi Lassi brengt deze authentieke en tropische mangodrank namelijk naar de supermarkt, en dan gewoon handig in een flesje. Zo kunnen jij en je kleine ook onderweg, op werk of op school genieten van een gezonde snack tussendoor.

Het lekkerste tussendoortje voor jou en je kind

Khushi lassi is niet alleen lekker maar ook nog eens mega gezond voor jou en je kindje. Het bevat namelijk een hele geplette mango waardoor het meetelt als één stuk fruit. Mango zit boordevol vitamine A en C waardoor het en goede uitwerking heeft op het immuunsysteem. Verder zit er yoghurt in en een snufje kardemom. Yoghurt is natuurlijk een bron van calcium en de specerij kardemom stimuleert de aanmaak van serotonine. Dit wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Instant happiness in een flesje dus. Bovendien is Khushi Lassi 100% natuurlijk en is het vrij van geur- kleur- en smaakstoffen.

Khushi bij maagklachten

Voel je je niet helemaal lekker? Een mango lassi zou wonderen doen bij maag- en darmklachten, blijkt uit eeuwenoude Aziatische tradities. Dat komt doordat mango fijn is bij maagzuur, een slechte spijsvertering en de bestrijding van constipatie. Bovendien bevat een mango veel ijzer wat voornamelijk voor zwangere vrouwen een enorme pluspunt is.

Zin dus in een lekker en gezond tussendoortje voor jezelf en je mini-me? Een Khushi Lassi it is! Khushi Lassi vind je momenteel in de schappen bij o.a. Jumbo, de Indian Mart in Amsterdam en Boons supermarkt in Utrecht.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Khushi lassi. 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.