Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

New Mom of the Year

Anna Nooshin

Anna Nooshin

Instagram: @annanooshin

Begin februari beviel Anna (37) van Nala, het dochtertje dat ze samen met haar vriend Thijs Boermans kreeg. 

Over het moederschap zei ze op LINDA.nl: “Ik ben heel dankbaar dat ik dit mag meemaken als vrouw, om ook moeder mogen te worden. Iedereen is dol op haar.” Op Instagram zien we dat Anna er fantastisch uitziet en dat moeder en zakenvrouw zijn goed samen kan gaan. Regelmatig post ze over haar schattige mini.

Gaby Blaaser

Instagram: @gaby.blaaser

Gaby (38) kreeg vorig jaar juni dochtertje Isabella. In november onthulde ze niet meer samen te zijn met de vader van haar kind. 

Onlangs zei ze in Vrouw: “Toen ik net zwanger was, dacht ik: hoe ga ik dit doen? Ik was bang dat ik het moederschap helemaal niet aan zou kunnen. Maar dat veranderde toen ze op mijn borst werd gelegd. Vanaf dat moment was het goed en vond ik alles fantastisch.” Nadat ze eerder dit jaar afscheid moest nemen van haar moeder, weet ze als alleenstaande moeder toch alle ballen in de lucht te houden. 

Jessie Jazz

Instagram: @jessiejazzvuijk

Jessie Jazz (29) en Kaj Gorgels verwelkomden begin oktober zoontje Xavi.

Op haar Instagram-account deelde Jessie Jazz eind mei: “Moeder worden heeft mij verrijkt: creatiever gemaakt. Oplossingsgericht. Nog meer gedreven mét kaders. Geleerd beter voor mezelf (en dus voor ons) te kiezen. Het laat mij nadenken over wat ik wil uitdragen en meer schijt te hebben aan wat een ander daarvan vindt. Ik kan mijn tijd niet verliezen aan pleasen.” Wij kunnen ons hier volledig in vinden!

Rianne Meijer

Instagram: @rianne.meijer

Rianne (30) en echtgenoot Roy Atiya kregen begin november zoontje George. 

Rianne deelt – zoals ook voor en tijdens haar zwangerschap – alles eerlijk met haar volgers. Zo vertelde ze na haar geplande keizersnee in Insta-stories  “Having a baby makes everything more fun and more exciting. You really do experience everything in life again for the first time through your baby’s eyes”

Vita Cleo

Instagram: @vita.cleo

Vita Cleo (34) en haar partner Roderick zijn in mei 2023 ouders geworden van zoontje Louis.

Op social media deelt Vita de schattigste beelden van haar kleine spruit en leuke mom-life tips. Daarnaast wordt er ook genoeg gelachen: Vita deelt veel humorvolle video’s waarin ze o.a. de moedermaffia op de hak neemt. Superherkenbaar én grappig!

Zoey Ivory

Instagram: @zoeyivory

Zoey (30) en vriend Julius van Sauers kregen begin maart dochter Jones Lennox. 

Ter voorbereiding op de bevalling, las en bekeek Zoey alles wat ze over bevallen kon vinden, zo vertelde ze in Fabulous Mama: “Ook dingen die je als zwangere vrouw helemaal niet wilt weten. Eigen schuld: ik wilde van elk mogelijk scenario op de hoogte zijn.” Julius: “We lazen ook elke avond in bed bevallingsverhalen aan elkaar voor.” Zoey: “Dat was zo gezellig. Konden we even lachen én huiveren.” Tot vlak voor de bevalling liet Zoey online haar dansmoves zien. Twee weken na de bevalling rockte ze met Jones en Julius de covershoot van Fabulous Mama.