Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Family of the Year

Ann-Dominique Wilten en Danny Froger

Instagram:
@anndominique
@dannyfroger

Ann-Dominique (33) en Danny (36) zijn ouders van dochters Fallon (4) en Scottie (1,5). 

Ze delen regelmatig foto’s van het hele gezin. De twee meisjes komen dan ook vaak terug op de Instafeed van hun ouders en het plezier spat ervan af. Danny en Ann-Dominique zitten niet stil en nemen de meiden overal mee naartoe. Ann-Dominique lanceerde dit jaar haar eigen meisjesaccessoires-lijn Fall & Scott. 

Bettina Holwerda en Jim Bakkum

Instagram:
@bettina_holwerda
@jimbakkum 

Bettina (45) en Jim (36) zijn trotse ouders van Lux (11), Posy (9) en Molly (5). 

Ze delen allebei regelmatig de mooie, hilarische en vooral eerlijke kanten van het ouderschap. Zoals toen Molly voor het eerst naar de basisschool ging. “Dit zijn twee ouders die net hun jongste en laatste kind naar de basisschool hebben gebracht. Nou ja, die met die blauwe muts. Zij met dat huispak bleef thuis. Na tien jaar al onze kinderen op school. Ik vind het wel wat… Dus, zo ziet vrijheid eruit, jongens. Zo grauw als de lucht aan de ontbijttafel. Met ‘piemel’ op de muur achter je gekalkt.”

 

 

Estavana Polman en Rafael van der Vaart

Instagram:
@estavana
@rafaelvdvaart

Estavana Polman (31) en Rafael (41) zijn de ouders van dochter Jesslynn (7). Rafael heeft uit zijn eerdere relatie met Sylvie Meis zoon Damián (18). 

In april vertelt Estavana in een gesprek met Shownieuws dat het einde van haar handbalcarrière nadert: “Ik denk dat het straks eerst wel even tijd is voor gewoon even helemaal lekker niets.” Als Estavana de vraag krijgt of zij nog een kindje zou willen, antwoordt ze: “Ik zou het wel heel leuk vinden.” Voor nu is het vooral prachtig om te zien hoe goed een samengesteld gezin kan werken. 

Kim Kötter en Jaap Reesema

Instagram:
@kimkotter
@jaapreesema

Kim (41) en Jaap (39) hebben drie zoontjes: Muck (8), Youp (6) en Ted (3)

Ze delen regelmatig posts over alle drie de jongens. Afgelopen Moederdag bijvoorbeeld: “2,5 jaar getwijfeld of ik überhaupt wel moeder kon worden (#fertilliteitstraject) en zie me nu 8 jaar later! 3 van die gasten…” Of bij een foto op Ibiza: “Altijd met z’n drietjes. Grootste cadeau dat we ze hebben kunnen geven. Grootste last soms ook 😉 We kunnen niet wachten om deze foto’s opnieuw te maken. Vakanties als deze, in tijden van nu, zijn helemaal niet vanzelfsprekend. Maar daardoor zo veel bewuster.”

Kirsten en Nick Schilder

Instagram:
@kirsten_schilder
@nickschilder 

Kirsten (40) en Nick (40) hebben drie kinderen: Nikki (13), Julian (11) en Jackie (7). 

Kirsten plaatst niet alleen foto’s, ze deelt ook overpeinzingen met haar volgers. Zo schrijft ze: “Dat gevoel in mijn buik als een van mijn kinderen er een paar dagen niet is. Het gevoel dat we niet compleet zijn, ik kan er maar niet aan wennen. Maar ik merk dat het steeds vaker gebeurt. Afgelopen weekend nog toen we naar de Efteling gingen. Waar Nikki eerst niet uitgepraat raakte met de Sprookjesboom, wil ze nu liever bij een vriendin logeren. En dan deze week ook nog drie dagen op schoolkamp. Je moet ze een keer loslaten, maar heeft iemand een idee hoe je dat doet?” Met haar Making Memories platform doet Kirsten er alles aan om het contact tussen kinderen en ouders te verdiepen.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Instagram:
@maximemeiland
@leroym_

Maxime (28) en Leroy (32) hebben samen dochter Vivé (2,5). Maxime heeft uit een eerdere relatie dochter Claire (6). 

Op Instagram deelt Maxime vooral mooie en grappige plaatjes van haar gezin en zichzelf. In de verschillende Meiland reality series, zien we hoe leuk dit gezin het heeft met elkaar. 

Monique Westenberg en André Hazes

Instagram:
@moniquenoell
@andrehazes

Monique (46) en André (30) zijn de trotse ouders van zoon André (7) die ze ook wel Dré noemen. 

Monique en André delen vaak mooie plaatjes, waarop ze het gezicht van hun zoon afschermen. De posts die ze delen zijn vaak vrolijk, maar Monique schuwt het niet om (ook) goudeerlijk te zijn over het ouderschap. Over de manier waarop zij hun relatie vormgeven, hebben veel mensen een mening. Wij vinden het vooral erg mooi om te zien dat het zo voor hen alle drie lijkt te werken!

Nicolette van Dam en Bas Smit

Instagram:
@nicolettevandam
@bassmit

Nicolette (39) en Bas (43) zijn ouders van dochters Lola-Lily (12) en Kiki-Kate (9). 

Ze delen ontzettend veel leuks op Instagram over hun gezin, al delen ze nooit de gezichten van hun dochters. Zij vinden dat dat een bewuste keuze van hun dochters moet zijn. Hoe druk ze ook zijn, de kinderen komen altijd op de eerste plaats en vriendjes en vriendinnetjes zijn meer dan welkom. Nicolette deelt vooral mooie momenten, als je wilt lachen, moet je bij Bas zijn.

Familie Lakap

Instagram:
@familielakap

De famlie Lakap bestaat uit Seran (34), Esra (32), Devran (8), Ilay (6) en Miaz (3). 

Ze zijn bekend geworden dankzij hun populaire YouTube-kanaal. De  familie filmt vooral grappige challenges zoals ‘glijden van de langste glijbaan ter wereld’ of ‘de laatste die in slaap valt, wint’, waarbij lol en plezier centraal staan. Op Lakap Junior delen de kinderen spelletjes en uitdagingen. De familie heeft al verschillende prijzen gewonnen en is ook nu genomineerd!

Familie Cudogham

Instagram:
@familiecudogham

Het gezin Cudogham telt – inclusief papa en mama – negen leden.  

Ze moeten creatief zijn met de beperkte ruimte die ze hebben in Amsterdam: honderd vierkante meter is best een puzzel. De ouders hebben dan ook hun master bedroom aan de kinderen gegeven en nemen zelf genoegen met een bedstee. Het is fantastisch om te zien hoe mooi en liefdevol dit drukke gezin met elkaar omgaat. Daar kunnen veel mensen van leren.