Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Vedder & Vedder oprichters Anne & Esther Vedder presenteren hun nieuwste venture: Feather Moms

De getalenteerde ondernemers Anne en Esther Vedder, de dynamische tweeling achter het bekroonde sieradenmerk Vedder & Vedder, hebben hun ondernemerschap opnieuw laten gelden met de lancering van een nieuw, baanbrekend merk – Feather Moms.

Anne & Esther Vedder – Succesvolle Ondernemers

Anne en Esther Vedder zijn geen onbekenden in de wereld van ondernemerschap en onderscheidingen. Ze werden beide opgenomen in de Forbes “40 under 40”- lijst, een erkenning van jonge zakelijke leiders die een blijvende impact hebben gemaakt. Bovendien werden ze finalist voor de prestigieuze EY – Entrepreneur of the Year award voor hun innovatieve en succesvolle onderneming Vedder & Vedder.

Ze zijn nu vastbesloten om dezelfde toewijding te brengen naar de wereld van zwangerschap en moederschap. Met Feather Moms richten Anne en Esther zich op het welzijn van aanstaande moeders en de behoefte aan verzorgingsproducten tijdens deze bijzondere levensfase.

 

vedder cremeFeather Moms – Treasures for labor & recovery

Esther Vedder haar zwangerschap heeft haar laten realiseren dat er niet veel oplossingen zijn voor verschillende uitdagingen waar moms-to-be mee te maken krijgen. Terwijl tweelingzus Anne haar zag worstelen door de eerste fase van de zwangerschap, waren ze op zoek naar self-care producten voor kersverse mom-to-be’s. Ze kwamen erachter dat veel producten voor zwangere vrouwen stoffig en onpersoonlijk zijn. Anne & Esther dachten meteen; dit kan anders.

Dit inspireerde hen om Feather Moms te creëren; een merk dat zich richt op het bieden van op maat gemaakte, hoogwaardige producten voor zwangere vrouwen. Het assortiment van Feather Moms omvat innovatieve producten, waaronder een geavanceerde striae crème, die speciaal is ontworpen om vrouwen te ondersteunen tijdens hun zwangerschap en hun zelfvertrouwen te vergroten.

De missie van Feather Moms is een merk te creëren dat de behoeftes, wensen en verlangens voor moderne moeders aanspreekt. Feather Moms neemt moeders bij de hand en helpt ze door alle stadia van de zwangerschap en moederschap met hun community en producten.

De Ster van het Assortiment: Feather Moms’ Pregnancy Body Balm

Feather Moms start met het product “Pregnancy Body Balm”. Deze striae crème is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en natuurlijke ingrediënten om striae te helpen voorkomen en de huid soepel en gehydrateerd te houden tijdens de zwangerschap.

Een Toegewijde Missie

Anne en Esther Vedder zijn vastbesloten om Feather Moms te laten uitgroeien tot een merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn toewijding aan het welzijn van aanstaande moeders. Ze geloven dat elke vrouw het verdient om zichzelf te verwennen en zich comfortabel te voelen tijdens deze belangrijke fase van haar leven.

 

Anne & Esther Vedder: “Motherhood is no easy task, so we created a brand that makes mums feel supported, uplifted and beautiful”.

 

Beschikbaarheid

Feather Moms-producten, waaronder de Striae Crème, zijn beschikbaar via de webshop www.feathermoms.com 

 

Lees hier nog meer over fashion

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama
magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.