Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Shabbies Amsterdam; the ultimate boot brand!

In 2005 is de eerste echte Shabbies Amsterdam laars gemaakt. Vanaf het begin focust Shabbies Amsterdam op de kracht van iedere unieke vrouw om haar individualiteit naar boven brengen. Alle designs zijn stoer en puur om ervoor te zorgen dat de vrouw sterk in haar schoenen staat en zich zelfverzekerder en mooier voelt dan ooit.

Puurheid is een kenmerk dat ook terugkomt in de productie het merk. Slechts de beste leersoorten worden gebruikt en ieder product is afgewerkt met fijne details. De productie van Shabbies Amsterdam vindt uitsluitend plaats in Europa. In Italië, Spanje en Portugal worden alle unieke designs volgens het traditionele vakmanschap met de hand geproduceerd.

Inmiddels ontwerpt Shabbies Amsterdam naast haar beroemde booties ook veel andere schoenen. In de Fall Winter 2019 collectie zijn er bijvoorbeeld ook opvallende sneakers verkrijgbaar. In trendy metallic kleuren en met comfortabele, sportieve zolen. Must have boots dit seizoen zijn de veterboots, mét Shabbies’ twist. Verkrijgbaar in basiskleuren zoals zwart en cognac, maar ook in een opvallende croco print in gebroken wit.

Een andere grote trend dit najaar zijn westernlaarzen; in de nieuwe collectie van Shabbies Amsterdam zijn er stoere western laarzen met snake print verkrijgbaar, maar ook bruine westernlaarzen mét of zonder hak. Alle producten uit de collectie van Shabbies Amsterdam worden uitsluitend met de hand gemaakt van hoogwaardige leersoorten. Daarmee garandeert Shabbies Amsterdam een hoge kwaliteit en optimaal draagcomfort.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de hele collectie? Of wil je meteen een paar iconische Shabbies Amsterdam laarzen aan je garderobe toevoegen? Neem dan snel een kijkje op de Shabbies Amsterdam webshop of bezoek een van de Shabbies Amsterdam brand stores!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.