Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Sexy, flirterig en een beetje brutaal: & Other Stories lanceert vandaag nieuwe lingerie collectie met lingerie merk Le Petit Trou.

Het is altijd een feestje als twee vrouwelijke merken de handen in één slaan. Fabulous Mama is daarom ook zeer enthousiast over deze nieuwe collectie! De vandaag gelanceerde lingerie lijn is flirterig en comfortabel, maar ook een beetje grappig en brutaal. Hier wilden wij heel graag meer van weten, en daarom spraken wij  Rocky (& Other Stories) en Zuzanna (Le Petit Trou).

Waar komen jullie vandaan en hoe (en wanneer) zijn jullie in de mode industrie terechtgekomen?

Rocky: Ik kom uit Stockholm, Zweden. Ik begon in de mode industrie toen ik 19 jaar oud was en werkte voor een modellenbureau. Sindsdien heb ik de industrie niet meer verlaten. Al ruim 13 jaar leid ik Brand, Marketing en PR voor de mode- en lifestyle merken. Ik zit nu al vier jaar in de H&M Group en vind het hier geweldig.

Zuzanna: Ik kom uit Polen en begon mijn leven in de mode als stylist. Later lanceerde ik mijn eigen label. Het was mijn wens om lingerie voor vrouwen te maken die door een vrouw is ontworpen; van vrouw, voor vrouwen.

Wat vind je het leukst aan mode?

Zuzanne: Mode op zijn best is zowel soulvol, speels als fantastisch.

Wat heeft je het meest geïnspireerd voor deze collectie?

Rocky: Ik vind het super dat ze prachtig zijn en ook nog eens luxueus aanvoelen. Toch doe ik nog steeds geen concessies aan comfort, met de stoffen die elastisch zijn en de veelzijdige vormen van deze bh’s zijn ze geschikt voor alle verschillende lichaamstypes.

Heb je een favoriet in de collectie?

Rocky: Ik wil ze allemaal wel! Maar als ik er een moet kiezen, zou ik waarschijnlijk de stoffige roze set met sprankelende stippen erop kiezen.

De pandemie is voor iedereen lastig, hoe ga je hiermee om?

Zuzanna: Ik denk dat we moeten proberen uit te zoeken wat het beste werkt bij thuiswerken, ook na de pandemie. Als we de sociale interactie op het werk kunnen combineren met de flexibiliteit van het thuiswerken, denk ik dat we een goede productieve situatie kunnen creëren.

Rocky: Er zal een nieuw normaal komen, waarschijnlijk zal het nooit meer hetzelfde zijn als voor de pandemie. Ik geloof dat wie nieuwsgierig blijft, in staat is mee te gaan met de veranderingen én de juiste mentaliteit heeft, meer kans heeft om zowel zakelijk als privé te genieten.

Wat zou je graag zien voor de toekomst van de mode industrie?

Zuzanne: Ik denk dat we allemaal gezamenlijk invloed kunnen uitoefenen op het ondersteunen van de positie transformatie. Door meer met elkaar samen te werken, te streven naar meer transparantie en door duurzame acties te steunen.

Is er nog iets dat jullie tegen onze lezers zouden willen zeggen?

‘You are the lady bosses, do not have anyone tell you anything else!’

Tekst Flory Huisman

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.