Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Relaunch

Relaunch: Little Boomerang

Van preloved designer fabrics tot nieuwe moderne klassiekers

Relaunch: Little Boomerang

Het Amsterdamse kinderkledingmerk dat preloved materialen upcyclet tot moderne klassiekers is terug. Met zijn nieuwe collecties, gemaakt van Italiaanse high-end designer fabrics, worden stoffen uit een overschot van designer collecties nieuw leven ingeblazen. Little Boomerang creëert met deze luxe en duurzame materialen unieke moderne klassiekers, die makkelijk te combineren zijn en lang meegaan.

‘Boomerangen’

Little Boomerang is bekend geworden met de ‘With Love from Dad Collection’: kinderkleding gemaakt van preloved overhemden van papa of opa die mensen kunnen laten ‘boomerangen’. In een one-of-a-kind overhemd, jurkje of bloomer. Deze collectie bestaat nog steeds, en wordt nu aangevuld met een tweetal nieuwe collecties.

Marlies Touw, nieuwe eigenaresse Little Boomerang: “In een wereld vol fast fashion willen wij mensen helpen om langer van kleding te houden. Daarom maken we uitsluitend gebruik van preloved fabrics en creëren we moderne klassiekers die tijdloos en uniek zijn.”

De nieuwe Timeless Collection bestaat uit items in klassieke kleuren, die goed gecombineerd kunnen worden met items uit de Limited Loop No.1: exclusieve stuks in verrassende kleuren en prints.

Made in Holland

Alle kleding van Little Boomerang wordt op een sociaal verantwoorde manier gemaakt in Nederland, in kleine en gelimiteerde oplages. Het merk werkt hiervoor samen met getalenteerde kledingmakers uit Syrië, die op deze manier een nieuw bestaan kunnen opbouwen in Nederland.

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Little Boomerang.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.