Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
op de groei

Op de groei

Wat worden ze snel groot hè? HEMA is er vanaf het begin bij, met veel keuze in babykleding. Leuke trendy- of juist tijdloze items gemaakt van fijne stoffen. Lekker zacht voor de babyhuid. Het belangrijkste is dat de producten langer meegaan, zodat je er langer plezier van hebt. Een écht iconisch HEMA product is dan ook de meegroeiromper.

Op de groei

De meegroeiromper heeft geen zijnaden, dat is niet alleen heel prettig voor een kwetsbaar huidje maar zorgt ook voor stretch in de breedte. Door de dubbele rij drukknopjes aan de onderkant creëer je extra ruimte in de lengte, daarom kunnen baby’s de romper extra lang dragen. De zachte en rekbare rib kwaliteit reguleert warmte en is een stof die langer fris blijft. De overslag zorgt voor gemak bij het aan- en uitkleden.

Op de groei

“De meegroeiromper heeft een lange historie bij HEMA. Eerst als ‘gewone’ witte overslagromper, maar door de enorme vraag vanuit de klant naar meerdere kleuren, maten en stofjes, heeft HEMA de romper voortdurend aangepast en verbeterd. Nu is het onze beste romper ooit geworden, omdat hij meegroeit dankzij een dubbele rij drukknopen aan de onderkant.” Rosemarijn Blanken – Category Manager bij HEMA

Meegroeiromper €8,-

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.