Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Met deze sieraden maak je je outfit compleet

Wie herkent het niet? Je bent jong en wilt voor iedere gelegenheid een sieraad. Bakken vol met goedkope en snel verkleurende sieraden zijn de herinnering aan onze jeugd. Tijd om deze collectie te vervangen met mooie en kwalitatief goede sieraden, die staan voor vrouwelijk, elegant en modern.

De dames sieraden van Isabel Bernard zijn geschikt voor iedere dag, van werkdag tot een speciale gelegenheid. Met een sieraad maak je iedere outfit compleet!

Baguette, elegant en klassiek

Deze collectie sieraden kenmerkt zich door een rechthoekig stukje goud met een rechthoekig geslepen edelsteen. De vorm van een baguette dus, wij wisten niet dat een ‘stokbrood’ zoveel klasse kon uitstralen.

Met deze sieraden

Rivoli – Klassiek en Modern

Ben je van het combineren? De Rivoli collectie is hiervoor perfect. Een mooie balans tussen klassiek en modern zorgen dat je voor iedere gelegenheid een sieraad kunt vinden. Daarnaast is deze collectie zo ontworpen dat alles met elkaar is te combineren. De naam van deze collectie herken je misschien wel. Rue de Rovili is namelijk één van de bekendste winkelstraten van Parijs, een straat waar de klassieke architectuur en de moderne invloeden elkaar ontmoeten.

Met deze sieraden

Cadeau d’Isabel – Giftsets

Met Moederdag op komst is de tip voor je partner. De giftsets van d’Isabel zijn ook een prachtig geschenk om te geven. Wanneer je een door Isabel zelf samengestelde gift set krijgt, voelt iedereen zich toch bijzonder?

Le Carré – Modern en Tijdloos

Ben je meer van de strakke vorm en de simpliciteit, dan is de collectie van La Carré echt een must have. Deze collectie bestaat uit fantastische subtiele kettingen met bedels. Maar ook zijn de bedels los te verkrijgen. Zo kun je deze sieraden eindeloos combineren!

Le Marais – Klassiek

Zelf mocht ik ook een sieraad uitkiezen. Als een kind in de snoepwinkel speurde ik de website af. Na een aantal keer doorklikken viel mij op dat ik steeds terug kwam op collectie van Le Marais. Deze klassieke sieraden zijn geïnspireerd op één van de favoriete wijken in Parijs van Isabel Bernard en inmiddels staat deze nu ook op mijn wish list. Zelf koos ik voor een gouden armband met een infinity teken. Deze armband staat voor mij voor de oneindige liefde voor het gezin.

Over Isabel Bernard

Isabel Bernard is opgegroeid in Parijs, de stad van de liefde. Isabel bouwt aan haar carrière, maar ze maakt ook graag tijd vrij om met vrienden samen te komen in één van haar favoriete cafés in de stad. Haar favoriete plekken liggen verspreid over de Le Marais, Rue de Rivoli en Monceau. De collectie van Isabel Bernard bestaat dan ook uit verschillende series, die de namen dragen van Isabel’s favoriete wijken of andere stukjes van Parijs. De sieraden en accessoires zijn allemaal vernoemd naar haar vriendinnen en kennissen.

Tekst Flory Huisman | Beeld Isabel Bernard
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Isabel Bernard

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.