Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Kiran Badloe

Kiran Badloe heeft in samenwerking met Vingino een kledinglijn ontwikkeld voor kids!

De olympisch windsurfer Kiran Badloe is een samenwerking aangegaan met Nederlands grootste kidsfashion merk Vingino. De topsporter heeft samen met Vingino een kledinglijn ontwikkeld voor de avontuurlijke- en sportieve outdoor kids. De eerste High Summer collectie wordt vanaf half april gelanceerd. En is een collectie die volledig is geïnspireerd op windsurfen en beach life.

Geïnspireerd op kledingitems die Kiran Badloe zelf ook draagt

De kleurrijke collectie items zijn natuurlijk ook geïnspireerd op kledingitems die Kiran Badloe zelf draagt, denk hierbij aan oversized blouses, surfponcho’s en kleurrijke t-shirts met gave prints. Natuurlijk heeft Vingino ervoor gezorgd dat de items van de Kiran x Vingino collectie van de hoogste kwaliteit zijn, waar Vingino om bekend staat.

Het Kiran x Vingino logo is geïnspireerd op alles waar de surfer blij van wordt, namelijk de golven en de zee. Met de collectie van Kiran x Vingino ga je de zomer zeker goed tegemoet. Laat het strand, de golven en het mooi weer maar komen!

Kiran Badloe

Kiran Badloe is Europees kampioen en Wereld kampioen windsurfen. Zijn droom kwam in 2019 uit toen hij werd gekwalificeerd voor de Olympische spelen, welke in de zomer van 2021 wordt gespeeld.

Vingino

Vingino is Nederlands grootste kidsfashion merk en bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar. Na de succesvolle samenwerkingen met Daley Blind, Senna Bellod en Danie Bles. Verwelkomen ze nu ook Kiran Badloe in de Vingino Family.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vingino
Tekst + beeld Vingino

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.