Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Isa Hoes fotografeerde onlangs vier vrouwen voor het kledingmerk Je m’appelle

Isa Hoes fotografeerde onlangs vier vrouwen voor het kledingmerk Je m’appelle.

Als vrouw/moeder zijnde heb je veel verschillende petten die je moet dragen! Goede relaties met vriend, vriendin en vrienden, zorgen dat het huishouden op rolletjes loopt, happy kids, leuke baan, het onderhouden van een gezonde levensstijl en ohja, ook nog eens leuk voor de dag komen!

Alle ballen hooghouden is niet gemakkelijk en toch kunnen vrouwen dit zo laten lijken. Je m’appelle heeft een collectie waarbij de druk van “er leuk uitzien” wordt ontnomen, met tijdloze items en kledingstukken die een vrouwenlichaam op juiste plaatsen accentueert!

Hoe was het om dit keer niet zelf voor de camera te staan maar erachter? 

Ik vind het ten eerste ontzettend leuk om te fotograferen, en daarnaast is het heel leuk om nu zelf de leiding te hebben en het beeld te mogen bepalen. 

Kende je alle dames die je voor de lens hebt gehad? 

Een paar wel, wat het heel leuk maakt maar niet perse makkelijker. Ik wil ze natuurlijk allemaal zo mooi mogelijk ‘vastleggen’ dus moet bij iedereen, of ik ze ken of niet, moeite doen; ze op hun gemak stellen zodat ik de beste versie te zien krijg waar iedereen blij van wordt. 

Wat is je favoriete item van deze collectie en waarom? 

Er zijn veel mooie items. Ze zijn makkelijk draagbaar, zitten fijn en het was ook niet moeilijk iets te vinden bij iedere vrouw. Zelf hou ik wel ‘t meest van de broeken en pakken, lekker stoer!

Wat wilde je laten zien bij het maken van de beelden? 

De veelzijdigheid van vrouwen. Iedere vrouw is anders, uniek. Sterk, zacht, kwetsbaar, veerkrachtig, speels, stout…alles mag en hoe ouder hoe meer ruimte daar voor lijkt te komen. En dat wordt zichtbaar en wilde ik graag laten zien. 

Gaan we je vaker achter de camera tegenkomen?

Ik hoop het wel want ik word er behoorlijk gelukkig van haha…

Bekijk de collectie van Isa Hoes hier

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.