Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Haal het Maxx-imale

Haal het Maxx-imale uit de feestdagen met warenhuis TK Maxx

Bij warenhuis TK Maxx vind je deze december maand schatten voor de hele familie. Vier de feestdagen volop – voor prijzen waar je Maxx-imaal van gaat stralen!’

Bij TK Maxx haal je de mooiste schatten voor de hele familie! Met een steeds veranderend aanbod van de mooiste mode voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware, vind je bij TK Maxx alles onder één dak. Van heerlijke kersttruien voor de kinderen tot een prachtige outfit waarin ze ’s avonds de show stelen. Maar ook voor jezelf is er van alles te vinden. Even bijkomen van alle voorbereidingen? Je shopt een heerlijke comfy outfit met trendy sloffen voor een cosy night in. En vergeet ook zeker die prachtige outfit om ’s avonds in te shinen niet, inclusief statement sieraden om je look helemaal af te maken. Kun jij nog wat inspiratie gebruiken… Wij hebben wat tips voor je!

Haal het Maxx-imale uit de feestdagen met warenhuis TK Maxx

Bij TK Maxx vind je grote merken en designeritems voor kleine prijzen. Altijd tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Alles zit er onder één dak, van home en sport tot beauty en fashion, voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Het aanbod in de winkels wisselt doorlopend. Met meerdere leveringen per week is er altijd iets nieuws te vinden.

 

Haal het Maxx-imale
Blouse € 34,99
Haal het Maxx-imale
Oorbellen € 16,99
Comfy sloffen € 15,99

TK Maxx heeft 13 winkels in Nederland: in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. In 2022 opent TK Maxx haar 14de winkel in Enschede en haar 15e winkel in hartje Amsterdam.

Regenboogtas € 13,99
Rok € 11,99

 

 

 

 

 

 

Set € 14,99

 

Kinderkersttrui € 10,99

 

 

 

 

 

 

 

TK Maxx volgt de richtlijnen van de overheid omtrent veiligheid.
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TK Maxx.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.