Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Een flitsende outfit scoren is kinderwerk met Bundleboon

Waarschijnlijk heb je de naam weleens gehoord, Bundleboon. Bundleboon is een online webshop waar iedereen de perfecte outfit voor zijn of haar kind kan samenstellen. Het doel van Bundleboon? Het kopen van kinderkleding makkelijk én leuk maken voor iedereen, dus ook voor bijvoorbeeld de papa die niet persé het oog van een stylist heeft!

Geen gedoe

We kennen het allemaal, eindeloos door de stad op zoek naar de perfect outfit voor je kind. Het duurt vaak veel te lang, met name voor je kind. Het is net niet waar je opzoek naar bent of juist precies hetzelfde als waar de kast vol mee hangt. Met deze webshop laat je je verassen, en dat gewoon vanuit de huiskamer. Bundleboon is gemakkelijk en verfrissend, ontdek nieuwe merken en vind pareltjes waarvan je niet wist dat deze bestonden.

Hoe het werkt

Simpel! Je gaat naar de website en klikt op ‘bestel een box’. Vervolgens doorloop je een kleine quiz met vragen over je kind, je budget en de kledingstijl waar jullie blij van worden. Een paar dagen later ontvang je via de post een box met twee tot drie gepersonaliseerde outfits voor jouw kind. Je hebt vijf dagen de tijd om alle kleding rustig te passen en je betaalt alleen voor de items die je leuk vindt. De rest stuur je eenvoudig terug.

Quiztijd

Wanneer je een box wil bestellen is het zoals gezegd eerst tijd voor een quiz. Je kunt de quiz samen doorlopen met je kind, maar misschien nog leuker om dit door vader en kind te laten doen. Het begin is simpel, er worden wat praktische vragen gesteld zoals leeftijd en geslacht. Dan begint het ‘echte’ werk. Er wordt gevraagd naar kleuren, stijlen en patronen. Alle antwoorden bevatten beelden, het is dus niet nodig dat je kind kan lezen. Er wordt afgesloten met vragen over de grootte van je kind, jullie favoriete merken en wat adresgegevens. Binnen 5 minuten ben je klaar en gaan de stylisten van Bundleboon voor je aan de slag.

Waarom Bundleboon?

Bundleboon is er voor iedereen die geen tijd of zin heeft om te shoppen en/of voor degene die een chaotische passessie in de winkel graag wil ontlopen. Het hele proces is online. Soms neemt de styliste even contact met je op via WhatsApp als ze een vraag heeft, maar verder hoef je niks te doen. Het is dus voor iedereen die houdt van handig, leuk en makkelijk!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bundleboon.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.