Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De redactietest

De redactietest

Op uitnodiging vertrok Flory met haar man Toon naar Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, Sinterklaas is geweest dus het was tijd om te shoppen voor kerst!

De redactietest: kerstshoppen in Westfield Mall of the Netherlands

De kinderen worden naar school gebracht en wij krijgen eindelijk eens de mogelijkheid om er samen op uit te gaan, dit is al een feestje op zich. Met kerstmuziek in de auto rijden we naar Leidschendam, we zijn benieuwd wat ons te wachten staat.

Bij aankomst in de parkeergarage – die overigens gratis is – horen we al kerstmuziek, een goed begin. We gaan met de roltrap naar boven en treffen een groot winkelcentrum aan. Vol verbazing kijken we in alle prachtige versierde winkels en maken we gebruik van de schone en ruim opgezette toiletten.

De experience

We beginnen maar gewoon met het verkennen van de Mall. Er zijn meer dan 250 winkels en deze variëren van interieur tot lingerie er is dus voor ieder wat wils. We gaan wat winkels in en lopen soms toch nog even terug omdat we spijt hebben dat we een winkel hebben overgeslagen. In de gangen zijn verschillende barretjes waar we wat te eten of drinken kunnen halen, waar wij dankbaar gebruik van maken en met ronde buikjes wandelen we verder.

A Fish Named Fred

Wij waren opzoek naar deze winkel, dus wanneer we deze vinden lopen we vol verwachting naar binnen. Mocht je dit merk (nog) niet kennen, dan is dit zeker een aanrader! Dit exclusieve lifestylemerk voor mannen dat staat voor uniciteit en individualiteit en is echt een must-have voor elke man zijn kledingkast.

De vrolijke prints komen in deze winkel op je af en gek genoeg weten we niet zo goed waar we moeten kijken. Gelukkig komt de vriendelijke meneer in de winkel ons helpen. Husband Toon wordt vakkundig gescand en er worden een aantal blouses uit de rekken gehaald. Het blijkt in één keer raak en van de drie blouses nemen we er uiteindelijk twee mee naar huis. Toch willen we ook nog kijken voor een blazer, tenslotte ben je dan direct klaar voor de feestdagen en ik trek een velours rode blazer uit het rek. Het blijkt geen match, ietwat teleurgesteld hang ik de blazer terug. De verkoper komt met een groen geruite blazer aan. Deze hadden we zelf nooit uitgekozen, maar wederom heeft hij gelijk. We besluiten het hierbij te laten en gaan verder met onze shopping experience.

Victoria’s Secret

Tijdens het wandelen spot ik de winkel van Victoria’s Secret, daar moet ik echt even kijken. Met regelmaat kom ik deze prachtige lingerie tegen wanneer ik op het internet kijk maar het heeft nog nooit in mijn kast gelegen. En zeg nou zelf, dat wil toch iedere vrouw? Het is druk in deze winkel, ik ben niet de enige die nieuwsgierig is naar al het moois dat deze winkel te bieden heeft. Dit geeft ons de ruimte om even rustig rond te kijken. Naast de prachtige lingerie heeft deze winkel nog veel meer moois zoals tassen en parfum.

Toch heeft de lingerie mijn interesse. En die van mijn man overigens ook. We kijken beiden naar het hetzelfde, simpel en met weinig glamour. Dit vind ik toch jammer, nou zijn we hier en wil ik ook echt graag iets wat niet te krijgen is in een andere winkel. Gelukkig lopen er een aantal vriendelijke dames rond die mij graag helpen om uit mijn comfort zone te komen.

Er wordt een soort winkeltasje gepakt en alles wat ik en Toon mooi vinden gaat erin, maar ook wat de dame van de winkel denkt dat mij mooi zal staan. Wanneer we een halve tas met lingerie hebben gevuld worden we naar een ruime kleedkamer gebracht waar ik rustig mag gaan passen.

Ik begin met door mij zelfgekozen lingerie, het is mooi maar precies wat ik al thuis heb liggen. Aarzelend begin ik toch aan de andere stukken uit de tas, een blauw set waar wij beiden direct verliefd op zijn. Aangemoedigd door de goede keuze van de dame durf ik het aan om het roze én met kleine steentjes belegde set aan te trekken. Het is een gedurfde set en zeker niet voor elke gelegenheid maar ik voel me enorm sexy!

De dame heeft inmiddels door dat ik graag comfortabele kleding draag en wijst mij nog even naar de prachtige satijnen pyjama’s en ik besluit er een mee te nemen. Met een goed gevulde tas vertrekken we uit deze fantastische winkel.

De laatste loodjes

We lopen nog wat in de rondte en kopen een paar kleine cadeautjes voor onder de boom en ieder pakketje wordt prachtig ingepakt. Met onze handen vol met tassen besluiten we dat het genoeg is geweest en gaan we op zoek naar de parkeergarage. We zeggen elkaar nog dat dit waarschijnlijk de mooiste shopping mall is van Nederland en rijden met een grijze lucht en een hoop regen naar huis. Maar gelukkig schallen de kersliedjes vrolijk door de auto!

Over Westfield Mall of the Netherlands

Dit winkelcentrum is groot én knus, verassend én vertrouwd, meeslepend én ontspannen. Ervaar hier internationale allure met een Hollandse twist. Ontdek je culinaire werelden en kom je nieuwe trends op het spoor. Westfield Mall of the Netherlands heeft iets voor iedereen, en iedereen zal zich hier ook thuis voelen. Westfield Mall of the Netherlands heeft 280 plekken om te shoppen, eten, chillen en je eindeloos te vermaken. Daarnaast zijn er ook een bioscoop, een spa en een selfiemuseum. Geen winkelstraat kan tippen aan de wereld van Westfield!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Westfield Mall of the Netherlands.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.