Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Vier je lijf, ongeacht welke vorm je hebt!

Er is ophef ontstaan over een campagne van Nike. Het sportmerk heeft ervoor gekozen om voortaan ook plussize paspoppen te gebruiken. Hiermee willen ze laten zien dat sportiviteit en fit zijn niet gelijk hoeft te staan aan dun zijn. Een prachtig idee, dat hopelijk een stap dichterbij het omarmen van ieder figuur kan zijn.

Helaas is nog niet iedereen het hiermee eens. Zo spraken Olcay Gulsen en Caroline Tensen zich nogal onhandig uit over deze campagne. Hiermee halen zij zich de woede en vooral ook het verdriet op de hals van veel kijkers:

Olcay Gulsen vond dat vrouwen met deze maat ‘waarschijnlijk helemaal niet kunnen sporten’. Caroline viel haar bij door te suggereren dat vollere vrouwen vast liever ‘iets wijds’ aan willen tijdens het sporten. Hopelijk zijn dit soort ideeën heel snel verleden tijd Ieder lichaam is het waard om gevierd te worden. Of je nu dun bent, wat voller of er ergens tussenin, wees trots op jezelf!

Als mama heb je alle reden om je lichaam dankbaar te zijn: bedenk maar eens wat het allemaal kan. En als je graag in beweging wil komen, trek dan lekker iets aan waar jij je goed bij voelt. Ongeacht wat een paar BN’ers bij RTL Boulevard daarover te zeggen hebben. ❤

Abonneer je nu op fabulous mama en profiteer van mooie kortingsacties!

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.