Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Blije

Blije, sterke voetjes!

In iedere editie van Fabulous Mama hebben wij de rubriek #update. Deze maand: kijken, kopen, lezen, inspiratie opdoen en eten. Vind hier een greep van de updates uit Fabulous Mama editie 2-2022!

Blije, sterke voetjes!

Blije Wist je dat de voetjes van je kleintje zich nog volop moeten ontwikkelen? Daarvoor is het belangrijk dat die voetjes vrij kunnen bewegen. Barefootschoenen zijn foot shaped en lekker soepel. Zo kunnen de voeten alle kanten op – en je kind beweegt zich net zo vrij. Lijkt je dat zelf ook wel wat en/of heb je voetklachten? Barefootschoenen zijn er in allerlei soorten en maten! Kijk voor de hele collectie op barefootandmore.nl

Sterk & gezond

Slim: een haardroger en borstel ineen, je hebt niks anders meer nodig! De föhnborstel draait twee kanten op en wordt met twee ronde borstels én een opzetstuk voor extra volume geleverd. En dankzij de motor van 1000 watt is je haar supersnel droog. Grote plus: de borstel is verrijkt met keratine en amandelolie voor sterke en gezonde lokken! Remington föhnborstel AS8810 € 59,99. Bekijk de actuele prijs bij de verkooppunten, bol.com, BCC, MediaMarkt, Douglas en Coolblue.

Mama straalt

Blije Een mooie huid straalt van gezondheid en heeft een goede vochtbalans. Wanneer de essentiële vochtvoorraad echter niet op peil is, ziet de huid er droog uit. Door een nieuwe formule in het hannah Hydro Balancing Mask bevat dit product 10x zo veel hyaluronzuur, waardoor je huid veel beter gehydrateerd raakt. Bovendien verzacht en herstelt het hannah Hydro Balancing Mask de huid en geeft deze een gladder en egaler aanzien. Een té vochtarme huid is gevoelig voor allerlei huidaandoeningen en voelt niet comfortabel aan.

Nu de zon weer gaat schijnen, de temperaturen stijgen en we vaker naar buiten gaan, beginnen we ook meer te transpireren. Denk bijvoorbeeld aan met je kind naar de speeltuin gaan en dan zelf ook een rondje meedoen. Transpiratie onttrekt veel vocht aan je huid en het is belangrijk dat deze vochtvoorraad wordt aangevuld. hannah Hydro Balancing Mask doet dat! De actief hydraterende formule verlicht bovendien een gevoelige huid bij overmatige blootstelling aan de zon. Dus mocht je huid te sterk door de zon zijn gekust op de schommel in de speeltuin, dan kun je daarna het Hydro Balancing Mask gebruiken ter kalmering en verkoeling. En dat geldt ook voor de jonge huid! Hydratatie en dehydratatie zijn geen vrienden, maar zorg ervoor dat je kids, jij én jullie huid wel vriendjes blijven! hannah Hydro Balancing Mask 45 ml € 37, hannah.nl

Deze update bevat redactionele en gesponsorde items.

 

In de nieuwste Fabulous Mama 3-2022 vind je nog meer updates die je niet mag missen! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.