Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Bescherm je ogen tegen schermlicht

Nu we weer in een lockdown zitten ontkomen we er niet meer aan, de gemiddelde uren die we spenderen achter een scherm schiet omhoog. Niet alleen bij volwassenen maar ook bij de kinderen. Bescherm de ogen van degene die je lief is met IZIPIZI.

Schermtijd

De gemiddelde schermtijd in Nederland is 6 uur per dag. De meest gebruikte schermen zijn de televisie, computer, smartphone of videospelletjes. Hiermee worden onze ogen constant blootgesteld aan blauwe licht. Niet alleen de volwassenen maar ook de kleinste onder ons hebben een gemiddelde schermtijd van 6 uur en dat is natuurlijk wel even schrikken.

Met IZIPIZI screen-collectie wordt het blauwe licht maar liefst 40% gefilterd en daarmee visuele vermoeidheid verminderd, kan een migraine aanval voorkomen en wordt de slaapcyclus beter gereguleerd.

Zwaar voor je ogen

We vragen onze ogen zich continu aan te passen aan verschillende lichttypes; blauw/turquoise licht (zon- en dag verlichting) of blauwe/violet licht (scherm- en ledverlichting).

Dit kan zorgen voor spanning van de oogspieren en minder aanmaak van melatonine als we in de avond worden blootgesteld aan blauw licht door bijvoorbeeld het gebruik van een mobiel of tablet. Dat we hier moeilijker door in slaap vallen is inmiddels wel bekend, maar wist je dat kinderen hier nog gevoeliger voor zijn? Kinderogen hebben een nog niet volledig ontwikkelde lens, hierdoor filtert deze het licht niet volledig.

De Screen-collectie biedt brillen voor zoveel volwassenen als kinderen. Deze brillen beschikken over flexibele pootjes zodat ze perfect passen op elk gezicht. De screen Junior lijn van IZIPIZI combineert kwaliteit, design en comfort in een lichte design bril.

De Screen brillen voor volwassenen en kinderen zijn verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €30 via Izipizi.com

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.