Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Bamboo Basics moet je voelen!

Als je bamboevezels eenmaal gewend bent, dan wil je nooit meer anders. De kleding van Bamboo Basics kriebelt niet, zit superlekker en is ook nog eens goed voor het milieu. Bonuspunten: Bamboo Basics zijn er ook voor jouw kleintje!
Tekst: Fela de Wit | Beeld: Bamboobasics.com

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor je huidige basics? We willen allemaal verduurzamen, maar natuurlijk niets inleveren op kwaliteit. En al helemaal niet op de basics van je mini-me.

Fijn voor je lichaam

Bamboevezels wil je hebben in je basics omdat ze als een gek vocht absorberen en onaangename geurtjes maskeren. Bamboe is hypoallergeen en werkt anti-transpirant, wat fijn is voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Bamboe biedt ook natuurlijke UV-bescherming door 98% van schadelijke UV-stralen te filteren, waardoor je huid beschermd blijft. En niet geheel onbelangrijk: kleding van Bamboo Basics zit lekker. Zo blijf je de hele dag fris en comfy.

Ook voor je baby

Dat je Bamboo Basics voor je baby wil, begrijpen we. Er zijn rompers en sokjes voor je mini, die extra fijn zijn voor de tere babyhuid. Goed nieuws: alle rompers groeien met jouw kleintje mee, dankzij de dubbele rij drukknopen aan de onderkant. Zo heb je er extra lang plezier van.

Bewustere keuze

Bamboe is een duurzamere en snelgroeiende plant die alleen regenwater en geen pesticiden nodig heeft. Door bamboevezels in basics te gebruiken, vermindert Bamboo Basics de ecologische voetafdruk en dragen ze bij aan een groenere toekomst. Ook absorbeert bamboe meer CO2 dan andere planten, en dat is dus een effectieve manier tegen klimaatverandering. Niet alleen een betere keuze voor jou, maar ook voor de planeet!

Bamboo Basics is in België de trotse drager van de titel ‘Beste product van het jaar 2023-2024’ in de categorie Fashion Duurzaam.

Hijs je gezin in Bamboo Basics

Ook aan papa is gedacht. Voor hem zijn er comfy boxers, slips, shirts en sokken. Het damesassortiment bestaat uit zachte shirts, bh’s, slips, strings, spaghettitops en singlets. En onder dat leuke zomerjurkje werkt het bikerbroekje perfect tegen schurende dijen.

Check de collectie van Bamboo Basics via bamboobasics.com

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.