Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Fairytabs

Een fijne afsluiting van de dag met de kids in de badkamer

Na een lange schooldag voor de kids en een drukke werkdag voor de ouders is het in de avond tijd voor ontspanning en een fijne afsluiting van de dag in de badkamer.

Shampoobars

Afsluiting

De roodkleurige kers en papaya shampoobar is speciaal ontwikkeld voor kinderen en ruikt niet alleen super lekker, maar is ook zacht voor de huid en bruikbaar voor ieder haartype. Papaya werkt antibacterieel en is rustgevend. Kersen bevatten de stof melatonine, wat er voor zorgt dat de kleintjes extra lekker zullen slapen. Als de kinderen op bed liggen is het tijd voor de ouders, voor hen is een shampoobar ontwikkeld met een ontspannende vanillegeur. Na het gebruik van deze shampoobar stap je niet alleen de douche uit met schone lokken, maar ook met een kalm en rustig gevoel en bevorderde creativiteit.

Niet alleen de ingrediënten van de shampoobars zelf zijn natuurlijk, ook het verpakkingsmateriaal is eco-vriendelijk en FSC gecertificeerd. Allemaal zónder chemicaliën en microplastic.

Een fijne afsluiting van de dag met de kids in de badkamer

Afsluiting Gaan jouw kinderen mee op avontuur met Otis de krab, Joni de haai en Zeppe de vis? Deze vrolijke figuren maken tandenpoetsen een waar feestje in de badkamer! Plezier, avontuur en gemak vormen de ingrediënten van Fairytabs. Het bedrijf dat vorig jaar tandenpoetstabletjes op de markt heeft gebracht voor kinderen en waar ondertussen al 5 miljoen keer mee is gepoetst. Geen geknoei meer met tubes én door het gebruik van de eerlijke producten van het merk, haal je niet alleen een feestje in huis maar draag je ook bij aan een betere wereld door het volledig duurzame productieproces en de goede doelen die Fairytabs ondersteunt.

Oprichter Peter Radix weet met 3 kleine kinderen als geen ander wat voor strijd het kan zijn om ’s ochtends op tijd klaar te zijn om de deur uit te gaan of ’s avonds tanden te poetsen voor het slapen gaan. En dat is zonde na een leuke dag met de kids!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fairytabs.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.