Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Win 3x een Newborn starterset, het ideale basispakket voor je baby t.w.v. €29,99 of 3x 360 graden beker, peuterkom en peuterbestek t.w.v. €26,98 *GESLOTEN*

Dit jaar bestaat Difrax 55 jaar! Onze missie? Met slimme en innovatie babyproducten A little help bieden aan mama’s en papa’s over de hele wereld. Wij snappen dat de komst van een kleintje je wereld behoorlijk op z’n kop kan zetten. Met 55 jaar ervaring helpt Difrax jou en je kindje graag verder op weg.

Win 3x een Newborn starterset, het ideale basispakket voor je baby t.w.v. €29,99

De Difrax Newborn starterset bestaat uit maar liefst vier anti-colic S-flessen en twee Natural fopspenen inclusief een Glow in the Dark fopspeen. Hiermee heb jij alle basisproducten in huis om je baby te voeden en te troosten. De iconische S-fles is de best verkochte babyfles van Nederland en vermindert darmkrampjes, boeren en spugen.

Of win 3x 360 graden beker, peuterkom en peuterbestek t.w.v. €26,98

Met de 360 graden beker leert je kindje spelenderwijs drinken zonder de nek te belasten. De ideale stap in de overgang naar een open beker. En ‘zelluf’ leren eten wordt voor je peuter veel makkelijker met de Difrax peuterkom en peuterbestek set. De kom heeft een opstaande rand en het bestek heeft een extra dik en klein handvat.

 

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.