Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Sprookje

Sprookje

In iedere editie van Fabulous Mama hebben wij de rubriek #update. Deze maand: kijken, kopen, lezen, inspiratie opdoen en eten. Vind hier een greep van de updates uit de Fabulous Mama editie 6-2022!

Sprookje Sprookje

Bij Toverboom waan je je in een sprookje. Je komt er de mooiste handgemaakte houten figuren tegen, regenbogen, geïllustreerde speeldoeken en zo veel meer.
Wil je bijzondere en duurzame cadeaus geven? Laat je betoveren op toverboom.eu

Sprookje Screen free

Heeft jouw kind een groeimindset? Zoek je leuk en leerzaam speelgoed zonder beeldscherm? Daag je kind uit met de verrassende activiteiten van Wahoe Edubox! Zo ontwikkelt je zoon of dochter skills voor de toekomst, gewoon thuis aan de keukentafel. De box is duurzaam ontwikkeld. wahoe.nl

Alles-in-één

Grillen is makkelijk, snel én gezond! Daar heeft George Foreman de trend in gezet. Doordat deze merk-grills op een gekantelde stand grillen, glijdt het vet van de platen in het vet-opvangbakje. Hiermee reduceer je tot 42% vet bij het grillen van een runderhamburger. Of je nu je ontbijt, lunch of diner wilt maken, met deze grill kun je alle kanten op. Denk bijv. aan een eitje bakken, vis of vlees in een paar minuten grillen, groentespiesjes en wraps, gegrilde banaan of ananas als toetje, alles is in een mum van tijd bereid. En de platen maak je in één veeg schoon dankzij een verbeterde antiaanbaklaag. De afwas is dus ook zo gedaan. George Foreman Fit Grill Copper medium, € 57,99, o.a. verkrijgbaar bij bol.com, Media Markt en BCC. nl.georgeforemangrills.com

Deze update bevat redactionele en gesponsorde items.

 

In de nieuwste Fabulous Mama 1-2023 vind je nog meer updates die je niet mag missen! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.