Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Groot

Groot klein geluk

Angela Schijf (43) is getrouwd met acteur en muzikant Tom Van Landuyt (55) en mama van Bloem (18), Mensje (16) en Zus (10). Volg mij op twitter @angelaschijf of op Instagram @angelaschijfofficial.

Groot klein geluk

Als ik eerlijk ben, vind ik het heel lastig om onderwerpen te kiezen voor deze column. Mijn oudste, nu achttien, was zes toen ik begon. Alle hot topics heb ik al eens gehad. De zwemles (godzijdank zijn ze daar alle drie doorheen nu). De eerste tandjes/stapjes/schooldag. Die buil na het vallen van de commode (ik heb me nog nooit zo’n slecht mens gevoeld). Een fijne vakantieherinnering hier en daar, of de Sinterklaasavonden. Ik deel met jullie de krenten uit de pap van mijn ouderschap. En misschien is dat ook hoe ik leef. Van hoogtepunt naar hoogtepunt. Er is immer haast en veel druk. Druk van het werk, van de buitenwereld, van de rekeningen en de belastingen. En vooral de druk die uit mezelf komt, omdat ik het lastig vind om iets te mogen. Ik heb namelijk het gevoel dat ik continu heel veel móet. En nu moet ik dus weer
een nieuwe column.

Deadline

Begrijp me niet verkeerd, ik hou ervan om mijn stukjes neer te pennen, maar er kleeft wel een deadline aan (die ik steevast overschrijd) om iets groots of meeslepends te delen. Ik plan om iets te schrijven over hoe Zus van ballet switcht naar jiu jitsu alsof het om broodbeleg gaat, tot er met mensen in mijn inner circle grote dingen gebeuren.

 

Je leest meer van de column in Fabulous Mama editie 6-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.