Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

*GESLOTEN* Win 1x SEB SUP 10’6 GREY – NEON PINK t.w.v. € 349

Het nieuwe Nederlandse watersportmerk SEB is opgericht door Bas Kooijman en Reinier Tromp, twee hardwerkende papa’s die hun passie voor watersport en ondernemen combineren. Allebei zochten ze een betere balans tussen werk en privé en vonden die rust in het suppen.

SEB heeft als doel om mensen op een eenvoudige manier ontspanning en vrijheid te laten ervaren op het water, zelfs in een druk leven met werk en familie. SEB gelooft in het creëren van je eigen ‘vakantiegevoel’ en het vasthouden daarvan. Het is een manier om even los te komen van de dagelijkse sleur en te genieten van de natuur. Of je nu op de sloot achter je huis paddelt, op een Hollandse plas of langs een betoverende kustlijn in Zuid-Europa, SEB sups zijn ontworpen om soepel over het water te glijden onder alle weersomstandigheden. De opblaasbare sups zijn makkelijk te vervoeren en geschikt voor alle niveaus van beginnend tot gevorderd. In 10 minuten sta je op het water.

Win 1x SEB SUP 10’6 GREY – NEON PINK t.w.v. € 349

De stijlvolle en functionele SEB SUP 10’6 GREY – NEON PINK twv 349,- euro, komt met een rugzak, opvouwbare paddle, pomp, vin, reparatieset en een leash (voor om je voet). Als extra doet SEB er een KAYAK SEAT LUXE – BLACK bij ter waarde van 34,95 euro, waarmee je je sup in no time transformeert tot kajak. Tot slot geeft SEB nog een sweater GREY – NEON PINK weg voor volwassen (49,95) en een bijpassend Kids T GREY in twv 18,95 euro.

De in neonkleuren bedrukte sups zijn gemaakt met een knipoog naar de iconische surfcultuur uit de jaren 80. Daarnaast hecht SEB veel waarde aan duurzaamheid.

 

Deze winactie is gesloten.

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.