Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Vitamines

Vitamines voor kids

In iedere editie van Fabulous Mama hebben wij de rubriek #update. Deze maand: kijken, kopen, lezen, inspiratie opdoen en eten. Vind hier een greep van de updates uit de Fabulous Mama editie 5-2022!

Vitamines Vitamines voor kids

Deze heerlijke gummy met bosvruchtensmaak is bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met hun vaak veeleisende smaakpapillen. Op deze manier krijgen ze toch hun dagelijkse dosis vitamine D binnen en extra vitamine C ter ondersteuning van hun immuunsysteem. En dat zónder synthetische zoetstoffen of toegevoegde suikers en 100% vegan!
Vitamine C + D3 Gummies, 60 stuks, vitals.nl

Nijntje Hema

Wat fijn, zei Nijn, dat er zo veel leuke nijntje-items zijn. Vorige maand pronkte nijntje al op de schoolartikelen en nu is er een collectie kleding en accessoires voor pasgeborenen met de beeltenis van nijntje erop.
De exclusieve collectie, ontworpen voor en door Hema, is verkrijgbaar in de Hemawinkels en op hema.nl.

Vitamines Handsfree kolven

Het gezondheids- en wellnessmerk Elvie, de maker van de bekroonde Elvie Pump, lanceert een nieuwe handsfree en elektrische borstkolf. De Elvie Stride is een krachtig, ultra-stil, lichtgewicht kolfapparaat dat past onder de kleding. Met een gewicht van minder dan 150 gram per cup verzamelt de Elvie Stride melk in de beha zonder bungelende flesjes of draden, waardoor een jonge moeder haar handen en lichaam vrij kan bewegen. Elvie Stride voelt daarnaast licht en compact aan. De moeite waard om te proberen!
€ 199 Elvie Stride Single en € 349 Elvie Stride Double,  elvie.com en bol.com

Deze update bevat redactionele en gesponsorde items.

 

In Fabulous Mama 5-2022 vind je nog meer updates die je niet mag missen! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.