Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ik doe het

‘Ik doe het met de beste vriend van mijn zoon’

Elke maand onthult een dappere moeder haar taboe-verhaal. Deze maand lees je het verhaal van Nienke. 

‘Ik doe het met de beste vriend van mijn zoon’

Nienke (36): “Als je me tien jaar geleden had gevraagd of ik ooit seks zou hebben met een vriendje van mijn zoon, had ik je voor gek verklaard! Ik realiseer me ook hoe bizar het is. Maar het voelt zo goed en lekker, ik kan hem niet weerstaan. Thomas is heel volwassen voor zijn leeftijd, een ontzettende flirt en enorm brutaal. Hij is zeventien jaar en een boom van een kerel; zo’n grote blonde surf dude. Hij komt hier al jaren over de vloer en het contact tussen ons is altijd heel natuurlijk en ongedwongen geweest met veel grapjes over en weer. Dat hij me ook complimentjes maakte over mijn uiterlijk en me af en toe een knipoog gaf, vond ik leuk en nam ik niet serieus. 

Tot ongeveer een jaar geleden, toen de opmerkingen seksueel beladen werden. Hij begon dingen te zeggen over mijn lichaam en hoe ik me bewoog. Dat ik er goed uitzag, zo sexy was en dat hij over me fantaseerde… In het begin lachte ik het weg, maar toen zijn blikken intenser werden, begon het me op te winden. Ik merkte dat mijn hart sneller ging kloppen als hij me met zijn ondeugende blauwe ogen veelbetekenend aankeek. Bijna als vanzelf begon ik over hem te fantaseren. Hoe zou het zijn met deze mooie, gespierde jonge jongen? 

 

Tekst Anne Bakker | Beeld pexels.com

 

Lees het hele taboeverhaal in de nieuwste Fabulous Mama 5-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.