Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Feestje

Feestje

Flory (37) is getrouwd met Anton (49), moeder van Maud (9) en Jynthe (6) en bonusmoeder van Charlotte (17).

Feestje

We hebben het gered: de zomervakantie is voorbij en we hebben een fantastische tijd gehad! De eerste weken waren niet makkelijk – het weer was behoorlijk wisselvallig en het werk bleef zich opstapelen. Nu zijn de meisjes weer naar school en hoe leuk de vakantie ook is geweest, ze zijn blij weer dagelijks met hun vriendjes te kunnen spelen. Ik heb ontzettend genoten van de balans tussen thuis en werk. Zo waren wij op kantoor ontzettend druk met het organiseren van Fabulous Mama of the Year event en alle 67(!) genomineerden. Als je met zo veel mensen moet samenwerken is het geen makkelijke taak om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, maar het is wel een van de tofste dingen om te doen.

Fabulous Mama of the Year

Het is echt een eer dat Kim Kötter op deze cover staat, want zeg nou eerlijk: deze mama verdient deze titel toch? Maar ook de andere categorieën, zoals Sport Mama of the Year, Business, Creative en Music Mama of the Year, waren echt heel gaaf. Dat er winnaars zijn is niet waar het om gaat bij Fabulous Mama of the Year, want iedereen verdient eigenlijk zo’n award. De afgelopen weken glom ik van trots, al die sterren die vereerd waren dat ze genomineerd waren. Alle Stories op Instagram waarin de fantastische mama’s, papa’s, oma’s en opa’s aangaven dat ze genomineerd waren blijft iets onwerkelijks. Met als eindresultaat ons event, waar wij alle ‘winnaars’ bekendgemaakt hebben.

Flory Huisman | Hoofdredacteur

 

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 5-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.