Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Kim Kötter

Fabulous Mama of the Year: Kim Kötter

Ze is ondernemer, presentatrice, heeft een YouTube-kanaal, een vlog, een webshop, geeft les op een ROC en bracht het boek Niet het mooiste meisje van de klas uit. Met haar man, zanger en podcastmaker Jaap Reesema (37), heeft Kim Kötter (40) zoontjes Muck (6), Youp (4) en Ted (1).

Fabulous Mama of the Year: Kim Kötter

Ondanks de drukke periode waarin het gezin Reesema-Kötter zich momenteel bevindt, heeft Kim ons bij haar thuis uitgenodigd. Het is een warme zomerdag, ze heeft een wit shirt aan met een korte broek eronder, draagt haar haren los en is bijna make-uploos (“Ik heb alleen mascara op!”). Als we in de tuin op de stijlvolle bank ploffen, illustreert Kim de drukte: “Jaap heeft vandaag drie optredens in België en ik heb vanmiddag nog een afspraak in Amsterdam, voor Poespas (de webshop die ze met haar vriendin Lisette Lubbers runt, red.). Oppas Amber is naar de speeltuin met de jongens, zodat we niet naar hen hoeven om te kijken.”

‘Altijd gebak, hè?’

Kim zet een latte macchiato en een schaaltje slagroomsoesjes op tafel. “Ja, altijd gebak, hè. Dat hoort zo,” zegt ze lachend met haar licht Twentse tongval. Hoewel ze standaard gebak in huis haalt als er bezoek komt, is er ook écht iets te vieren vandaag. Niet alleen dat Kim Fabulous Mama of the Year is geworden (“Bizar toch!”), maar ook dat Jaap en zij vandaag tien jaar samen zijn. “Dat hebben we gisteren al even gevierd.

Tekst Thea Tijssen | fotografie Lutske Veenstra | styling Valerie Ntantu | visagie Nicole van der Linden

 

Lees het hele interview in de nieuwste editie van Fabulous Mama 5-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.